Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komplexusos a barátnőm?
Van egy baratnőm, és úgy veszem észre az idősebb pasikat szereti.
Ez előtt is az utcán kb 30-40 eseket nézegette, most kinézett magának egy 30 pár éves hapsit akivel beszélgettett is. Mondta nagyon bejön neki, és valahogy be fogja hálózni... Bejelölte Facen és most irogat is neki. Mondtam neki, hogy suliból tudna korban hozzá valót keresni majdnem bárkit, jól is néz ki, próbalkoznak is nála a fiuk de mind elutasítja. Azt mondja ő érzi ki kell neki, ezen nem tud változtatni ez csak úgy jön, meg a kor az csak egy szám.
A kor csak egy szám.
A bankszámla meg az önálló kereset egy megint más szám...
Na öt ezek a számok jobban érdeklik elhiheted.
16 évesen egy 16 éves fiú többnyire mekizni visz, ha az anyja vagy az apja ad neki pénzt rá.
Egy 30 pluszos pasi nyaralni viheti, meg ruhákat vehet neki.
És valszeg nagyobb a szexuális kultúrája is.
3.
Nem a pénz az biztos.
Jól élnek, szinte mindent megkap a szüleitől amit akar.
ma 15:02
Jó, de köztudott, hogy vannak akiknek a minden se elég.
A szülők nem fogják külföldre vinni és közepes árkategóriájú szállodában pezsgőzés után f*zrahúzni.
5.
Igen tudom vannak ilyenek, de én ismerem és nem a pénz van benne.
Pl külföldi színeszekből is mindig az idősebbeket mondogatja hogy jól néznek ki. Ilyen Brad Pitt, meg hasonlo 50 körüliekre gondolok. Nem a fiatalabbakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!