Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya komplexusos lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya komplexusos lennék?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok, és az idősebb nők nagyon bejönnek de csak mondjuk úgy egy vagy néhány alkalomra, de mint barátnő nem tudám elképzelni, csak korombelit vagy fiatalabbat max 1-2 évvel idősebbet. Ez normális vagy nem?

#barátnő #nő #anya #Kopmlexus
2021. máj. 28. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak is azért van mert nem jössz be a saját korosztalyodnak :D
2021. máj. 28. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Az tény hogy nem volt sok barátnőm, és nem is nagyon próbálkoztam senkinél idén mivel most kezdtem a középsulit de nem hinném, kicsit kevés az önbizalmam azt tudom.
2021. máj. 28. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal vagy ki alakul a kapcsolatod a saját korodbeliekkel is csak most az idősebbek kedvesebbek és meg értőbbek azért van így. Őtőlük sokat tanulsz és az a hasznodra válik.
2021. máj. 31. 02:45
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

[link]

ezt kérdezd meg magadtól újra

2021. jún. 5. 02:35
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 köszi ez sokat segített:)
2021. jún. 8. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!