Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pocakos férfival szex…Tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakos férfival szex…Tapasztalok?

Figyelt kérdés

aug. 15. 18:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

#10 a szaron nem lehet mit eladni. Én realista ember vagyok azt mondom ami van. Minek kamuzzak bármit amikor a nő is pont ezt látja.

Biztos sok macis férfi van akinek van hasa de közben nagy farka, és fizikailag kardióba toppon van mert pl fizikai munkát végez és igazi medve érő és bika potenciál van benne, de én egy selejt vagyok.

aug. 16. 09:01
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

9. tökéletes a válasza. Az ocsmány kinézettől eltekintve.

Az én párom is 100kiló.

Nem lehet vele bármilyen pózban szexelni mert nem bírja nem úgy fér oda.

Még szopni sem tudom akárhogy mert útban van a hasa.

Izzad elfárad. Gyors tempós szex nem is jöhet szóba.

A farka is kicsi az arányaihoz képest.

aug. 23. 18:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne célszerű lefogyni inkább?
szept. 3. 09:20
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
12 -es akkor mégis miért vagy még vele ? Kitalálom, az anyagiak. Mármint már nem tudsz elköltözni ha akarnál se. Ezért vagy még vele...
szept. 3. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:
14. Nem lakunk együtt. Anyagiakban se segít semmit
szept. 3. 14:41
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
a férjmnek hatalmas pocakja van, de a lágyéka nem hájas, a farka sem lett kisebb... bizonyos pózokban nehezebbn fér hozzám, de pl. imádom lovagolni, a pocak alá beülni és a pocakon megtámaszani a csípőm... de imádok alatta elbújva orálozni is... de nekem bejönnek a pocakos pasik, szóval...
szept. 3. 15:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

12- es vagyok 14 -esnek… hát, ha nem is laktok együtt az anyagiakban sem segít. (Mert ugye ezt írod) Akkor egy ilyen 12 -es válasz után tényleg nem értem mi a fenéért vagy még vele?

Mert ugye ez lett volna a kérdésem lényege már a 14 -es válaszomnál is. Hogy akkor meg miért?

szept. 3. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17 mondjuk mert szerelmes, vagy mert olyan csúnya a lány, hogy a vak bányaló megijedne tőle, vagy nulla önértékelése van és úgy gondolja ennél jobbat nem kaphat, a pocakos hasú pasik a fétise mint a 16-nak.... ezer meg egy millió magyarázata van az anyagiakon túl. Nem csak a pénz körül forog a világ, de általában ezt a minimálbéred idióták nehehezn fogadják el.
szept. 3. 15:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

17 es vagyok- 18-asnak. Én lennék idióta? Ugyan miért? Téged kérdeztelek? Nem! Találgatni én is tudok... Szerelmes? Az, aki a 12-es válaszában ilyet ír? Neked komolyan ez jött le? Pfff 😊 És még én vagyok idióta 😊

A bányaló, mint teória bennem is felmerült, de nem akartam és nem is akarok találgatni...

Ezért kérdezném inkább a 14 -est és nem téged, hogy milyen elméleteid vannak…

Mindenesetre érdekes kérdés, ha Valaki így ír, mint a 14 -es akkor miért is van azzal a pasival?

szept. 3. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Exem nagyon tulsulyos volt. Konkret szex nem volt koztunk, csak oralig jutottunk de az a szag… nagyon igenytelen volt, a hasa ralogott az amugy is pici peniszere… nem, soha tobbet🤢
szept. 4. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!