Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10 a szaron nem lehet mit eladni. Én realista ember vagyok azt mondom ami van. Minek kamuzzak bármit amikor a nő is pont ezt látja.
Biztos sok macis férfi van akinek van hasa de közben nagy farka, és fizikailag kardióba toppon van mert pl fizikai munkát végez és igazi medve érő és bika potenciál van benne, de én egy selejt vagyok.
9. tökéletes a válasza. Az ocsmány kinézettől eltekintve.
Az én párom is 100kiló.
Nem lehet vele bármilyen pózban szexelni mert nem bírja nem úgy fér oda.
Még szopni sem tudom akárhogy mert útban van a hasa.
Izzad elfárad. Gyors tempós szex nem is jöhet szóba.
A farka is kicsi az arányaihoz képest.
12- es vagyok 14 -esnek… hát, ha nem is laktok együtt az anyagiakban sem segít. (Mert ugye ezt írod) Akkor egy ilyen 12 -es válasz után tényleg nem értem mi a fenéért vagy még vele?
Mert ugye ez lett volna a kérdésem lényege már a 14 -es válaszomnál is. Hogy akkor meg miért?
17 es vagyok- 18-asnak. Én lennék idióta? Ugyan miért? Téged kérdeztelek? Nem! Találgatni én is tudok... Szerelmes? Az, aki a 12-es válaszában ilyet ír? Neked komolyan ez jött le? Pfff 😊 És még én vagyok idióta 😊
A bányaló, mint teória bennem is felmerült, de nem akartam és nem is akarok találgatni...
Ezért kérdezném inkább a 14 -est és nem téged, hogy milyen elméleteid vannak…
Mindenesetre érdekes kérdés, ha Valaki így ír, mint a 14 -es akkor miért is van azzal a pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!