Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szép lány hogy képes érdekből szexelni jóval idősebb/nem hozzáillő/pocakos férfival? Élvezik egyáltalán?
Most nem feltétlenül a hírességekre gondolok, de akad belőlük jó pár itthon is, hanem akik pl lakhatásért, öltözködésért, autöért, bevásárlásokért fizet a testével.
Volt már benne részed? Mennyire élveztétek magát az együttléteket?
Pocakos alatt mit ertesz?
Csak mert a hatalmas hasakra is kepesek a pasik azt mondani, hogy "pocak".
Barátnőmnek volt egy ilyen időszaka.. részben a tandíját fizette ebből a pénzből.
Az orált kifehezetten nem szerette neki csinálni, mert ahhoz több érzelemre van szüksége, hogy azt odaadóan tudja csinálni. Maga a szex valamivel jobb volt, de ott is csukva volt végig a szeme ès mást képzelt mindig oda. :)
Szerenncsére ennek a fickónak a kutya póz volt a kedvenc, szóval nem volt nagy érintkezés, és párszor még el is élvezett barátnőm. Két évig tartott nekik.
PÉNZ!!!
Ők nem mennek el szalag mellé havi 250.000-é'. Vagy drogériába, plázába kisegítőnek .... urinő alapból nem megy hipermarketbe vagy kisközértbe, lehullana a műköröm! Inkább akkor bérbeadja a puncit. Tudod van ez a "becsukom a szemem, szétteszem a lábam" hozzáállás. Aztán rájönnek, hogy a dolog nem csak ennyi. A végén meg szenvednek ugyan benne, nem adják fel ezt a melót. Sőt! Ördögi kör. Bármikor megszorul ehhez a megoldáshoz nyúl.
Hát figyelj, én egyszer tettem ilyesmit, és abból a pénzből, amit akkor kaptam, tudtam venni egy 10 év alatti használt autót.
Szóval hidd el, a legtöbb embernek megvan az ára. És az élvezet is sokadrangú kérdés.
Élvezi az ápoló mikor tisztába tesz egy embert? Élvezi egy anyuka, mikor harmadjára kel fel éjjel a gyerekéhez, aki cserébe sebesre rágja a mellét? Élvezi az ÁOK diák az aznap 12. tanulással töltött óráját? NEM.
De sokszor egy magasabb, nemesebb cél érdekében olyanokat teszünk, amik nincsenek épp ínyünkre... Ahhoz, hogy az élet bármely területén megszerezd amit akarsz, áldozatokat kell hozni. És igen, vannak nők (és férfiak), akik ezt a módját találták a pénzszerzésnek. Nyilván nem az a jó ebben a szakmában, mikor lecummantod a 65 éves "félkemény" bácsit, hanem amikor azt a 30 ezret elköltöd akármire.
Hogy ez elítélendő-e? Egyáltalán nem. Bár én nem vagyok se prosti se sugarbaby, de gondoljunk bele: fiatal lányok előtt ott a lehetőség, hogy az egyetemre/életre/vállalkozásra stb-re való alapot a kilátástalan robot és a br. 1100 forintos diákmunkák helyett egyszerűen és gyorsan megszerezze. Akinek ez belefér az erkölcsébe, miért ne tehetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!