Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy manapság korán kezdik a gyerekek a szexet?

Figyelt kérdés
Manapság mindenki hisztizik, hogy bezzeg az a lány már 16 évesen szexelt, mikor pár száz évvel ezelőtt még teljesen természetes volt, hogy 14-16 éves lányokat huszonéves palikhoz adtak hozzá, és tizenévesen már gyereket szültek. Pl. Sissi. És oké, átlagban korábban haltak meg az emberek, de manapság is vannak akik a 40-es éveikben halnak meg, és régen is éltek sokáig, pl ha már ezt a példát vettem, Ferenc Jóska 85 felett halt meg. Akkor manapság miért hisztiznek az emberek, hogy a mai fiatalok már 16-17 évesen dugnak, és netalántan teherbe esnek? Mikor már 10 évesen menstruálnak. De jajj de fejletlenebb 20 évesen is gyerekek még fejben... Miért, régen mindenki 14 évesen már érett felnőtt volt? Miért? Sztem csak egy dolog ami különböző, hogy régen hosszú cuccokban jártak, manapság meg kirakják mindenüket...

2024. aug. 12. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem kezdik korábban. Nagy a szóràs, mint ahogy mindig is az volt.

Exem 11-12 èves koràban kezdte, legjobb baràtnőm is 13 èvesen. Ès ez nem mostanàban volt.

2024. aug. 12. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Mert pár száz éve senkit nem érdekelt, hogy szellemileg és lelkileg érett-e hozzá. testileg az volt, hajrá. Azért ma kicsit többet szeretnénk adni a gyerekeinknek.
2024. aug. 12. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben normális volt hogy 16 éves lányok nem tanultak tovább, külön költöztek szültek 5-6 gyereket és munkájukkal támogatták a férjüket. Most hány 16 éves tenné meg ezt?
2024. aug. 12. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy valaki idősebb, nem biztos, hogy èrettebb. Szerintem kell a tapasztalat. A fiatalkori ,,bénázásokból" tanul az ember. Ma olyan ,,jó dolguk" van a nòknel hogy tanulhatnak és lehet kapcsolatuk is. A kettő nem zàrja ki egymást.
2024. aug. 12. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, régen normális volt hogy 14-16 éves lányokat adtak 20 éves palikhoz. Sőt sokszor 30-50 éveshez is. Akit természetesen nem ők választottak és nem is szerettek, kb minden aktust erőszaknak éltek meg. Tényleg milyen jó is volt az a régi élet igaz kérdező?
2024. aug. 12. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
5. "Akit természetesen nem ők választottak és nem is szerettek, kb minden aktust erőszaknak éltek meg." Ez egy nagy hülyeség! Az emberiség nagy része jelenleg is igy él és egyáltalán nem eröszakolásnak élik meg. Inkább igyekeznek kihozni ezekböl a házasságokbol is a számukra legjobbat. Indiában is igy házasodnak pl. és sok a boldog házasság. Talán sokkal több mint a romantikával fertözött fehér világban.
2024. aug. 12. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ez NEM BAJ. Bár én is korabb kezdtem volna, de drága jó anyám lerombolta az önképemet+ csórók is voltunk, miatta.

Ha nagy kánikula volt, jégkrémet lengetett és azt nevezte légkondinak

2024. aug. 12. 20:16
 8/11 gabor49 ***** válasza:
haladunk a korral mint mindenbe
2024. aug. 13. 04:48
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Régen is ugyanakkor kezdték mint manapság
2024. aug. 13. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ilyen korban kezdenek a fiatalok szexelni, mindenki a saját dolga, hogy azt felelősséggel tegye.

Viszont, az tény, hogy régen ebben a korban tényleg sokkal érettebbek voltak az emberek. Erre talán a legjobb bizonyíték, hogy 15-16 éves korban már sokszor szültek, ami gyakorlatilag egyet jelentett volna a halállal, ha nem lettek volna érettebbek, mint manapság.

A másik, hogy az átlagéletkorra nagyon rossz példát hoztál. Nem azt a kis százalékot kell nézni, akik ideje korán meghalnak, vagy extrém hosszú életet élnek. Régen az volt az normális, ha 50 éves kor körül meghaltak. Az uralkodók sokszor annak köszönhették a hosszú életet, hogy a legjobb orvosi ellátásban részesültek. Az átlag ember viszont sokkal védtelenebb volt betegségek esetén.

aug. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!