Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyiben/miben legyen dominán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben/miben legyen domináns a férfi az ágyban?

Figyelt kérdés

aug. 11. 19:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Semennyire, 50-50 híve vagyok.
aug. 11. 19:14
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon! 100% domináns, én ugyanis szubmisszív vagyok. Jöhet a fojtogatás, pofozás, fenekelés, hajhúzás, ilyenek.
aug. 11. 19:20
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a dugás az élvezkedésről szól, nem a dominanciáról.

Szóval ha dominàlok is élvezedés közben az csak sima tudatosság részemről, mivel tudom pontosan hogy mi izgat és mit akarok.

Ideális esetben pedig az alany legalább annyira élvezi mint én.

aug. 11. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az aktuális pároddal kell megbeszélned.
aug. 11. 19:21
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
De nem mernék olyan férfival szexelni, aki ilyet kérdez. Ez simán megfojt, mert a neten valaki azt írta.
aug. 11. 19:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a két félen múlik. Erről kell beszélni. Mert oké, ha megvan a kémia, hamar egymásra lehet hangolódni, testbeszédből megértitek egymást valamilyen szinten, de mellette igenis érdemes kinyitni a szádat, és kérni/kérdezni. Akkor lesz a legjobb a szex, ha mindkettőtök igényei maradéktalanul kielégülnek benne.
aug. 11. 19:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, ha az ágyban a férfi a dominánsabb, de csak minimálisan, ill. az taszít, ha vkinél a dominancia az agressziót jelenti (pl. erőltetett mélytorkoztatás, nem megegyezésen alapuló BDSM, durva fizikai fájdalom okozása... értem ez alatt a túl intenzív és erőszakos hajtépést, nő testének túl durva leszorítását, pofozást stb).
aug. 11. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Szoval szeretitek a fojtogatást közbe mi csajok? Jol van de aztán ne problémázzatok majd ha random hirtelen rászoritok szex közbe valami csaj nyakára majd. Jo is lesz az.
aug. 11. 19:57
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Miután kimutattam, hogy VAN kedvem szexelni, utána bármennyire lehet az, csak ne fájjon, pofozgatás nem pálya, hajhúzás csak enyhén.
aug. 11. 20:01
 10/19 anonim ***** válasza:
35%
Ne legyen.
aug. 11. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!