Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/19 anonim válasza:
Nagyon! 100% domináns, én ugyanis szubmisszív vagyok. Jöhet a fojtogatás, pofozás, fenekelés, hajhúzás, ilyenek.
3/19 anonim válasza:
Szerintem a dugás az élvezkedésről szól, nem a dominanciáról.
Szóval ha dominàlok is élvezedés közben az csak sima tudatosság részemről, mivel tudom pontosan hogy mi izgat és mit akarok.
Ideális esetben pedig az alany legalább annyira élvezi mint én.
4/19 anonim válasza:
Ezt az aktuális pároddal kell megbeszélned.
5/19 anonim válasza:
De nem mernék olyan férfival szexelni, aki ilyet kérdez. Ez simán megfojt, mert a neten valaki azt írta.
6/19 anonim válasza:
Ez a két félen múlik. Erről kell beszélni. Mert oké, ha megvan a kémia, hamar egymásra lehet hangolódni, testbeszédből megértitek egymást valamilyen szinten, de mellette igenis érdemes kinyitni a szádat, és kérni/kérdezni. Akkor lesz a legjobb a szex, ha mindkettőtök igényei maradéktalanul kielégülnek benne.
7/19 anonim válasza:
Én szeretem, ha az ágyban a férfi a dominánsabb, de csak minimálisan, ill. az taszít, ha vkinél a dominancia az agressziót jelenti (pl. erőltetett mélytorkoztatás, nem megegyezésen alapuló BDSM, durva fizikai fájdalom okozása... értem ez alatt a túl intenzív és erőszakos hajtépést, nő testének túl durva leszorítását, pofozást stb).
8/19 anonim válasza:
Szoval szeretitek a fojtogatást közbe mi csajok? Jol van de aztán ne problémázzatok majd ha random hirtelen rászoritok szex közbe valami csaj nyakára majd. Jo is lesz az.
9/19 anonim válasza:
Miután kimutattam, hogy VAN kedvem szexelni, utána bármennyire lehet az, csak ne fájjon, pofozgatás nem pálya, hajhúzás csak enyhén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!