Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan huszonéves srác aki szingli, nem él nemi életet és szégyenli, zavarja?
A 70-30% szabály/ statisztika alapján nagyon sok ilyen srác van. Én is ilyen voltam.
Elég általános jelenség.
Aki egyedül vagy azt nem látod annyira mint akinek csaja van, főleg ha szép vagy jó testű.
Őket jobban észreveszed
A mai világ nem könnyű ismerkedés terén, nehezebb mint régen! Én lakótelepen lakom, de alig van ember az utcákon, annyi mintha egy faluban lennék. Sokkal több az otthoni szórakozási lehetősség (filmnézés, videojátékok stb..) sokkal több az autó, egy dobozban vannak egymás elől "elzárva" az emberek, ahelyett hogy az utcán egymás mellett sétálnának el tömegesen, könyvtárakban és egyéb helyeken is kevesebb ember van, mint mondjuk 50 éve, vagy még régebben. A nők is kevesebb ingert kapnak ismerkedés terén, ezért a közeledést is ridegebben veszik. A társkereső oldalaknak jó része is felemás, még ha valóban azok is regisztráltak rá, akik a képen vannak, nem mennek át az egymás közti írások, a másik félhez, akkor sem ha már nem vagy ingyenes tag, meg hasonlók. Főleg a click and flirt benaughty, askm4date, helyirandik, meg még van egy-két társoldaluk (valami cyprusi számlára mennek a pénzek) Regisztrálni lehet kíváncsiságból, de SENKI ne adjon meg kártya adatot, mert onnantól kezdve le sem tudja mondani a fizetést, elvileg külföldi számon elvileg lemondható a dolog. Elvileg több országból van kép egy halom nőről, lehet állítani a kort x-től x-ig, melyik országból, annak is melyik részéről..........
Volt régen valami kolumbiai oldal, ahova csak regisztráltam, nem fizettem semmit, de akárkivel tudtam irkálni, akárkinek akármilyen kérdést tettem fel, válaszolt, volt akivel még hang chateltem is néhány szót. Badoo-n elvileg örök tagságom van, csak nem tudom már a belépési adataimat, de az egy egész korrekt oldalnak tűnt, ahol tényleg lehet ismerkedni, meg még volt egy-kettő magyar oldal, ami egész hitelesnek tűnt, és vannak sokan akik internetről ismerték meg egymást, de sok oldal sajnos vissza él az ismerkedési lehetőségekkel.
Más dolog hogy a valóéletben is voltak olyan lehetősségek, amiket kihagytam, pl. amikor egy hatalmas gömbölyű fenekű lány nézett percekig és állt oldalt nekem, hogy lássam milyen szép popsija van, meg voltak más hasonló helyzetek is, amiket sajnos kihagytam. Mivel én egész kicsi korom óta végzek önkielégítést, az a legtöbbször nem "hajtott" legelső alkalomnál sem az volt a cél, hogy elélvezzek, hanem az hogy a lány élvezze minél jobban, és tovább, és ez az egésznek a lényege szerintem. Az oké egy párkapcsolat nyilván nem csak a szexről szól, sőt! De sok nőnél egy fontos szempont, hogy a férfi mennyire szenvedélyes és odaadó az ágyban. Egy fiú elvesztheti a szűzességét akárhány évesen, de ha bénázik, meg ha csak gyorsan bele élvez a lányba, bár verheti a mellét hogy ő már nem szűz, de csak műp*nának kezelni egy lány testét, szerintem sokkal cikibb, mint az, ha valaki szűz akárhány évesen is. Bár ez csak az én véleményem, én csak azt tudom élvezni, ha a nő élvezi, és fürdők az izzadságában, olyankor érzem azt, hogy a magamévá tettem, ha elélvezni akarok, bekapcsolok egy olyan videót, kemény tálcát az ágyra, és hason fekszek rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!