Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már, hogy a partnered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy a partnered dicsekedett előre szexuális tudásáról, képességéről, és mikor oda került a sor, kiderült, hogy mégsem tud annyit, amennyit mondott?

Figyelt kérdés
Ha van róla sztorid
ma 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Előfordult már, úgy hogy férfi vagyok és a nő csalódás volt.

De ez ilyen, nem mindenki passzol össze mindenkivel szexuálisan, egy másik partnerrel biztos jól érezték magukat. Általában olyan nővel nem passzolok, aki nem tartja fontosnak az előjátékot, bár volt kivétel ebben is.

ma 07:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Van olyan nő, akinek nem fontos az előjáték? 🤔
ma 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezek szerint van.
ma 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb pasi előadja magát az ismerkedési fázisban, hogy ő mekkora csődör, aztán mikor szexre kerül a sor, kiderül az igazság. Ami legtöbbször az, hogy pár perc alatt eldurrannak és mégsem olyan "nagyfiúk"...

De előfordul ellenpélda is: előtte szerénykedik vagy még kerüli is inkább a szex témát, aztán olyat keféltek hogy leszakad az ágy alattatok.

ma 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pasi ilyen. Szóban szexisten amikor meg odakerül nulla
ma 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen storyt hallottam már másoktól vissza, az "órákig bírom" pasi aki két húzás után alatt eldurrant, a "naponta ötször feláll" akinek egyáltalán nem állt fel, a "minden nőt kielégítettem eddig" aki a legrosszabb, legritmustalanabb szexet produkálta stb.

Általános szabály, minél jobban fényezi magát előre annál harmatosabb lesz a saját teljesítménye! Az önelégült, öntömjénezés annyit jelent, hogy önnön nagyságáról van meggyőződve valaki és sz.rik arra mit gondol a másik.

ma 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Azt mondta, 18 van neki. Meg soká bírja. 🥱 Bírta két percet, a mérete meg olyan tizenegy éves fiúé volt. Amikor ráültem, hogy váltsunk, lekonyult, "megszorítottam"... nevetséges. Inkább maradt volna csendben. A viselkedésével szégyenítette meg magát, nem a teljesítményével.
ma 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Most eszembe jutott a csávó aki pár napja jött dícséretekért mennyire okos húzás volt tőle hogy szűzként azt kamuzta egy szexisten és ezért feküdt le vele a lány xD

A csaj sztoriját is meghallgatnám

ma 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Szívesen védeném a férfitársaim, de én is azt hallottam nőktől jobban vissza, hogy a többség szájhős aztán teljesítés már kevésbé megy.

De tegyük hozzá, hogy női oldalról is van példám, amikor huszonévesen egy nővel neten ismerkedtem, és előadta, hogy ő egy istennő pl orálban, aztán amikor oda került a sor, konkrétan annyira nem volt ügyes, hogy még elsütni sem tudta a fegyvert, pedig másoknak ment gond nélkül.

Szóval részemről a szex olyan mint az autó vásárlás. Hiába a sok pozitív reklám, a próbakör sokkal kézzelfoghatóbb eredményt hoz. :D 34/F

ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!