Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan huszonéves srác aki szingli, nem él nemi életet és szégyenli, zavarja?
Bár nem hozzám szól a kérdésed, valamilyen szempontból érintett vagyok. 20 éves voltam amikor összejöttem egy 26 éves sráccal aki még szűz volt.
2 évig együtt voltunk, tehát láthatod, hogy nem maga a szüzessége volt a probléma.
De sajnos én azt tapasztaltam hogy emiatt görcsös, befeszült volt, és miután szexeltünk se múlt el ez a befeszülős stílusa.
A tanácsom annyi hogy légy laza, ne görcsölj rá a szexre, légy magabiztos mert a nőknek az jön be, nem a kangörcsösség.
#1 Igazad van túl rágörcsölök az egészre. Bár mondjuk én nem vagyok szűz, de viszont az elsőn is annyira akartam már túl esni, hogy nem igazán ment.
Csak ez zavar az egészbe, hogy mindenki éli a nemi életét nekem meg semmi😅
"de ezt nagyon nehéz megtalálni a mai világban."
Ilyen beteg aggyal nem is lesz! Aki megüti az átlagot, annak nem szokott párkapcsolati gondja lenni! Menjél már ki egy strandra! Ott is a legcsúnyábbaknak is vam családja...
Nálad valami nagyon nincs rendben!
Mikor akarsz dugni? Amikor majd nem áll fel?
4-es
"Aki megüti az átlagot, annak nem szokott párkapcsolati gondja lenni!"
Azon kívül, hogy te társkeresési és nem párkapcsolati problémákra gondolsz, ez egy sok szempontból "problémás" állítás.
1. Ki és mi számít átlagosnak? Milyen szempontból átlagos? És az átlagon kívülinek akkor nem is lesz kapcsolata?
2. Ha megnézed a tágabb szakirodalmat és a statisztikákat, illetve kicsit utána olvasol, láthatod, hogy a mai fiatalabb nemzedék két részre oszlik: az egyik társkeresési problémákkal küzd, a másik fele szexuálisan szabados életmódod folytat. Mégis, átlagban az emberek később kezdenek nemi életet, és kevesebb is szexelnek, mint a korábbi nemzedék. (Forrás: Philip Zimbardo · Nikita D. Coulombe: Nincs kapcsolat). Ennek számtalan lehetséges oka lehet, de a jelenség létezik.
Szóval, nem vagy egyedül kérdező (érdemes elolvasnod egyébként).
3. Attól, hogy valakinek van családja, nem jelenti, hogy egészséges kapcsolata van vagy rendelkezik azokkal a kompetenciákkal, amelyek egy egészséges kapcsolathoz szükségesek. Én személy szerint azt gondolom, hogy jobb egyedül, ha közben az adott ember érik, fejlődik.
4. Az, hogy más valakinek az élettapasztalata, mint neked, nem feltétlen "beteg agyú" vagy nem jelenti, hogy "nincs nála minden rendben". Persze, a kérdező lehetne bátrabb vagy kezdeményezőbb (bocs kérdező), de ettől nem lesz egy rossz vagy buta ember, hanem csak egy küszködő ember. De pont ez küszködés adja az emberi élet értelmét (szerintem).
Ez egy tökéletesen megfogalmazott, intelligens válasz volt! Köszönöm 6-os😁✌️
És igen, igazad van. Igazából csak a gátlásaim álnak az ilyen dolgok útjába mert teljesen rendben vagyok,normális. Koromhoz képest sokkal érettebb és eddig mindenki szerint helyes jóképű srác vagyok. Társkeresőn a lányok visszajelzéseiből is ez jön le. Csak mondom a gátlásaimat kell leküzdenem:)
Szerintem olvass egy picit utána a testbeszédnek, figyeld meg, próbálj meg flörtölni. Nézd meg, hogyan reagál egy ártatlan érintésre (pl. ha elhúzódik, akkor (még) nem nyitott).
Aztán, ha megvan a lány, az alkalom, ad jelzéseket, smárold le. Be brave... a többi jön majd magától.
(6-os voltam).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!