Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezem, akik jártak, járnak prostikhoz,
hosszabb rövidebb ideig.
Kiábrándító lehet a szexből az a személytelenség, a
futószalagos érzés, ami sok prostituáltnál jellemző?
Figyelt kérdés
Tudom, vannak a luxusprostik, akik kevesebb vendéget vállalnak, drágábbak, de kedvesebbek, figyelmesebbek. De őket kevesen tudják megfizetni.
Vannak a barátnő feelinget vállalók, de sokszor csak az adatlapon szerepel, de nem valósul meg. A beszámolók, értékelések pedig nem
megbízhatók, még ha sok is van, mert a negatív véleményeket sokszor ki sem teszik az oldalak, vagy csak elrejtve.
Persze sokszor csak az űrítés a fontos, de a ki lehet ebben égni? Más is tapasztalja ezt?
Attól előbb kiégsz, ha nincs barátnőd és még az „illúziótól” is megvonod magad.
2024. júl. 22. 18:06
2/11 anonim válasza:
Aki képes prostituáltakhoz járni ahelyett, hogy változtatna magán, hogy legalább egy szexpartner összejöjjön annak nagyon lenn rezeg a léc.
2024. júl. 22. 18:25
3/11 anonim válasza:
Én anno láttam a K című filmet ami prostikról szólt. Iszonyat kiábrándító és el nem tudom képzelni, hogy ez bejön egy pasinak mikor mondja a csaj hogy na kész vagy már meg ilyenek.
És ezért még fizet is a pasi....
2024. júl. 22. 18:36
4/11 anonim válasza:
Hülyeség.
A nők nagyrésze aranyos, kedves, vicces, laza, közvetlen. És még dögös is ami talán a legfontosabb. Arc vagy hang alapján azért elég jól ki lehet válogatni a nagyon ostobákat.
2024. júl. 23. 02:53
5/11 anonim válasza:
Helyzetfüggő, amikor csak egy jó szopásra vágyik az ember, akkor a lelkizés annyira nem fontos. De persze akkor is megválogatjuk, hogy kihez megyünk.
A nyugisabb esetekre van a masszázs, kézi vagy orál levezetéssel, amikor testileg-lelkileg el tudsz lazulni.
2024. júl. 23. 08:40
6/11 anonim válasza:
3. Itt már nem az a verzió van mint a nevezett filmben. Kifizeted az órát vagy többet. Ezt most 30 -50 ezer Forint/óra körül van. Kapsz masszírozást és sokkal jobb "ellátást" mint egy barátnőtől vagy szeretőtől. Ezt pedig kulturált körülmények között. Én már nagyon régen jártam, több haver most is ezt teszi. Sokkal jobb mint egy barátnő vagy szerető. Egy barátnő /szerető pedig sokkal többe kerül. A szeretővel járó bonyodalmakról ne is beszéljünk. Nem nehéz kitalálni ,hogy miért virágzott mindig is a szexmunka. Egyik lány kihez jártam egyébként eredetileg gyógyszerész volt. Ha valaki lenézné ezeket a lányokat. Egyébként az a titok , hogy egyenrangú emberként kell kezelni őket. 5 éven keresztül jártam lakásokra. Sok helyen megfordultam és soha nem volt rossz tapasztalatom. Kicsit drága hobbi volt de megérte.
2024. júl. 24. 11:01
7/11 anonim válasza:
#6-al egyetértek itt a lànyok màr önszántukból vannak. Rengeteg egyetemista fiatal csaj van aki egy kis plusz pénzért cserébe bevàllal ezt azt ìgy mindenki jól jár. Később a karrierjükben sikeres értelmes kedves sexy hölgyekről van szó.
2024. júl. 24. 16:25
8/11 A kérdező kommentje:
Közel nyolc évig jártam lakásos lányokhoz. Amikor kezdtem, beleestem mint maci a mézesbödönbe, 6-8 hetente jártam, mindig máshoz. 4# esnek válaszolva, 3-4-5 lányt is felhívtam egy alkalom előtt, a hangjukra figyelve, a telóban még kedvesek voltak, de a legtöbb, amikor a türcsit a kezembe nyomta, utána olyan lett, mintha robotüzemmódba kapcsolt volna. 11 lánynál voltam, ebből nyolc katasztrófa volt, kettőhöz visszamentem még egyszer, mert valamivel kedvesebbek voltak. Végül egy lánynál maradtam meg hat évig, mert az legalább egy kicsit dumált előtte. Nem barátnőt akartam, de legalább vegyenek emberszámba, ne darab-daradként kezeljenek. Idén tavasszal fejeztem be ezt a korszakot,a végén már csak fél évente egyszer mentem, hát rohadtul nem volt építő jellegű így utólag.
2024. júl. 25. 20:38
9/11 anonim válasza:
Igen lehet az
dec. 8. 19:50
10/11 anonim válasza:
Mitől jobb ellátás mint a bnő?
Csak mert nálam nincs tabu, nem húzom a számat semmire, tehát ilyen esetben mi az a több amit ad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!