Online vagy személyes terápiára járnál inkább?
Nálam nem. Voltam már pár alkalommal online terápián (betegség és szabadság miatt) ugyan annál a klinikai szakpszichológusnál akivel egyébként személyesen találkozom. Nekem online sokkal rosszabbul ment, ezt ő is észrevette. Személyesen sikerült kialakítania egy olyan légkört, ahol biztonságban érzem magam és tudok beszélni nagy rossz emlékekről/érzésekről is. Online nem.
Minden ember más, neked lehet hogy jobban beválik az online terápia, mint nekem. (2#)
Nagyon rossz állapotban online. Súlyos depresszióval vagy súlyos depis keverttel el sem tudnék menni.
Bipolnál ez nem mindig védhetò ki. Más tünetek miatt járok terápiára.
En is szemelyeset valasztok. Amikor nalunk felmerult az online, arra mindig nemet mondtam. Egyszeruen feszult lettem attol, hogy “hazaviszem” a pszichologusomat. Inkabb tartottunk 1-2 het szunetet.
Tesom viszont online jart. Neki nagyon tetszett ilyen formaban is. Bar o ugy jart, hogy elotte nem volt szemelyesen.
Egyenfuggo, es ha nem voltak korabban szemelyesen, lehet, tetszeni fog az online. Ha felmerult benned ennek a lehetosege, probald ki par alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!