Ha nem is találkozom a külföldi lányokkal akikkel levelezek,de tanulom az angolt az már jó?
Jó ötlet így tanulni de csatlakozok az előttem válaszolóhoz, fontos hogy beszédben, kiejtésben is fejlődjön az ember:) Én is itt hasaltam el, sokat leveleztem angolul, sok angol nyelvű videót hallgattam és néztem. Most ott vagyok hogy tudok írásban kommunikálni, a beszélt angolt megértem...De beszélni, kiejteni a szavakat nagyon nehezen tudom :D Most meg az egyik nagy félelmem lett hogy az erős akcentus, és kiejtésbeli problémáim miatt nem lesz érthető az angolom.
Mondjuk ezt orvosoltam azzal hogy próbálok egyre többet beszélni angolul, és utánozni a szavak/hangok kiejtését. Ha eleve úgy kezdtem volna el tanulni hogy hangosan ki is ejtem a szavakat, vagy beszélgetek is angolul akkor nem lenne ilyen problémám.
Azt mondjuk ki lehetne próbálni hogy mondjuk egy barátoddal kezdesz el tanulni aki jó angolból, esetleg egy olyan személlyel akinek anyanyelve az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!