Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mi az, ami az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi az, ami az ágyban kellemetlen, de mégis csináljátok, ha a párotok kéri?

Figyelt kérdés

2024. júl. 22. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Olyasmi nem létezik kérdező! Annyit nem ér se 1, se 100 farok. Olyannal vagyok akivel megegyeznek a szexuális preferenciák és nagyon hasonló a szexuális étvágy egyes egyedül!
2024. júl. 22. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Régen voltak ilyen dolgok, nem részletezem, de elég szubmisszív vagyok és 2 exem is megdumált olyan dolgokra, amikhez egyáltalán nem volt kedvem, vagy fájtak.

Ma már ilyen nem történhetne.

Annyi, hogy belemegyek a szexbe akkor is, ha nincs épp kedvem, soha nem mondtam még a férjemnek nemet a 12 év alatt.

2024. júl. 22. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Semmi. Én ebből már nagyon rég kinőttem
2024. júl. 22. 16:55
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ilyen!
2024. júl. 22. 16:57
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Gyuszika, nincsen mire recskazni ?
2024. júl. 22. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok hajlandó se szexuális téren se az élet mindennapjaiban olyasmi dolgokra amelyek nekem fájdalmat, rossz érzést okoznak. Ha valaki elvárná tőlem, hogy másszak hegyet, vagy másszak négykézláb mert őt az izgatja azonnal elhagynám. Szórakozzon szub csajokkal, egyenjogúság híve vagyok amibe beletartozik az is, hogy tisztelettel van a határaimmal, nem akarja túllépni őket.
2024. júl. 22. 17:00
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Nincs ilyen.
2024. júl. 22. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem is konkrét szexuális dolog, de ahhoz kapcsolódik, régen fiatalon az exeimnél volt ilyen. Megtettem mert meg akartam felelni az elvárásoknak, sajnos.

Azóta felnőttem, már nem teszem. Csak azt csinálom ami nekem is jó. Ami kellemetlen azt nem. De a párom nem is vár el olyat amiről tudja, hogy nem akarom megtenni.

2024. júl. 22. 17:20
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Orál + misszin kívül minden póz.

Nem kellemetlen, inkább olyan, mint a teregetés. Mindig azon gondolkozom, hogy sok van-e még hátra.

2024. júl. 22. 17:32
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Anál. De már megszoktam.
2024. júl. 22. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!