Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már a szomszédot szexelni?
Figyelt kérdés
Van egy kedves pár a szomszéd lépcsőházban akik eléggé hangosan szeretnek szexelni (a csajról nem tudom eldönteni hogy nyög/üvölt vagy míg csinál pedig én is nő vagyok).Ha ti halljátok hogy a szomszédotok hangosan szeretkezik mit csináltok,gondoltok?Szóltok neki hogy legközelebb halkabban csinálják?2024. júl. 22. 12:18
2/20 anonim válasza:
Én hallottam szomszédokat, de minket gyakrabban hallanak az biztos :)
Volt hogy a szomszéd hangokra kívántuk meg mi is a szexet!
3/20 anonim válasza:
Csak egyszer, gangos házban, és mindkettőnk ablaka nyitva volt. Engem felizgattak a hangok, úgyhogy nem szóltam. F
4/20 NemFogodKitalálni válasza:
Én nem, viszont minket hallottak már párszor, szinte minden este.
N
5/20 anonim válasza:
Igen. Fényes nappal. A teraszon ültem, olvasgattam, amikor felhangzott az asszony visítozása a nyitott fürdőszoba ablakon át. Kicsit hangosab beszóltam, akkor lentebb vették a hangerőt.
6/20 anonim válasza:
Rendszeresen hallom, de nem szolok erte semmit,egeszsegükre. en is szoktam.
Mondjuk a szomszed csaj itt üvölt rendesen 😄
7/20 anonim válasza:
Nem hallottam és tőlünk sem hallhatnak efféle hangokat mert tíz éve nem szexelünk.
9/20 anonim válasza:
Mi a Balatonnál hallottuk amint szerelmeskednek a sátorban.A lánya hangos volt. :) Mi is hasonlót csináltunk közben a barátommal,de nem bírtuk ki nevetés nélkül.
10/20 anonim válasza:
Mindkét szomszédomban szerencsére fiatal srác albérlők vannak, akik egyáltalán nem törődnek azzal, hogy a lakótársaik vagy a szomszédjaik hallják őket szex közben.
Amikor együtt jövünk-megyünk a lifttel, vagy összetalálkozunk a lépcsőházban, akkor is természetesen beszélgetünk arról amit előző nap vagy éjjel hallottunk innen vagy onnan:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!