Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké otthon lányként félmeztelenül lenni a családom előtt?
Figyelt kérdés
Őket nem zavarja (a kisöcsém még lazán pucérkodik is ilyen melegben), nekem meg kényelmesebb így.2024. júl. 21. 19:49
2/13 anonim válasza:
Tedd ahogy neked kényelmes!
Milyen válazt várna mégis, csak normálisat, b.sz.d.
3/13 anonim válasza:
Normális. Nővérem előttem is legtöbbször félmeztelen itthon.
F
4/13 anonim válasza:
A lányom 9eves és kezd nőni a cicije de nem járkálna így.
5/13 anonim válasza:
Nekem oké volna, ha a lányom tenné ugyan ezt. Vagy igazából bárki mástól sem venném rossz néven. De még nincs gyerekem és most nincs is akitől lehetne, szóval mondhatjátok könnyen beszélek.
Voltam már nudi strandon. Én agyban el tudom választani a meztelenséget és a szexuális dolgokat. Szerintem erre még sok nő sem képes, szóval erre büszke vagyok
7/13 anonim válasza:
Nem mindegy azért, hogy mennyi idős vagy.
8/13 anonim válasza:
Lányom is rendszeresen járkált így otthon, párom is szokott pucéran mászkálni, nekünk természetes.
9/13 Sz.Árpád válasza:
Nincs ezzel semmi gond, ha a családodat ez nem zavarja. Én is ismerek olyanokat akiknél ez elfogadott.
10/13 anonim válasza:
Szerintem okés,én is szoktam,sőt én meztelenül is,de ahány ház,annyi szokás L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!