Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, otthon, vagy strandon mertek félmeztelenül napozni?
Figyelt kérdés
Főleg ebben a nagy melegben gondolom most sűrűbben csinálhatjátok.2019. aug. 22. 15:12
1/16 anonim válasza:
Strandon nem leszek félmeztelen.
2/16 anonim válasza:
Strandon soha, otthon alaposan elbarikádozva a szomszéd elől:-)
3/16 anonim válasza:
Itthon rendszeresen, akár teljesen csupaszon is, nem szeretem ha csíkos a seggem.
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor te nem vagy szégyenlős :D
2019. aug. 22. 15:27
5/16 anonim válasza:
Nem. Mivel csak nudista strandra járok, kinéznének, ha magamon hagynám a bugyit. Otthon is csak meztelenül szoktam.
7/16 anonim válasza:
Strandon nem. Itthon a kertben viszont mindig pucéran napozom
8/16 anonim válasza:
Én a strandon is le szoktam venni a melltartót, persze csak ha hason fekszem.
26/N
9/16 A kérdező kommentje:
Eddig úgy látom, hogy nagyrészt szerettek így napozni, amivel persze nincs gond:)
2019. aug. 22. 16:07
10/16 anonim válasza:
A félmeztelent hogyan érted? Alul, vagy felül ne legyen semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!