Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokhoz menni nőként?
Figyelt kérdés
Meg nem élt vágyaimat szeretném kipróbálni. Nem a rosszlányok volt az első gondolatom. Próbálkoztam 3-4évig de nem akar összejönni. Sosem voltam még nővel de nagyon izgat. Minden vágyam kipróbálni.
Több profilon is láttam van aki fogad nőt is...oké... de járnak egyáltalán csajok is? Van aki nőként jár nőhöz?
Mit várjak az első alkalomtól ha még sosem voltam nővel?
Azt nem tudom, de vigyázz ezzel. Nehogy bajod legyen ebből, és bstegség. Keress egy normális nőt, sok biszex van.
2024. júl. 18. 22:11
2/13 anonim válasza:
fetlifeon könnyebb találni mint bárhol máshol valamint próbálj párokhoz harmadiknak. Nagyon sokan keresnek.
2024. júl. 18. 22:11
3/13 anonim válasza:
Menny jólányokhoz inkább! 🤣🤣😆
2024. júl. 18. 22:20
4/13 anonim válasza:
Goldengate, eropolison nézz körül, sok nő keres nőt. De vigyázz sok a kamus!! F
2024. júl. 18. 22:20
5/13 A kérdező kommentje:
Ezért nem sikerült még. Sok kamus. Van aki szóban írásban bármit de talinál eltűnnek. stb.
2024. júl. 18. 22:28
6/13 anonim válasza:
Ooo értem, sajnálom!
2024. júl. 18. 22:29
7/13 anonim válasza:
Ha elsö alkalom, akkor érdemes olyan lányhoz menni aki biszexnek tartja magát és fogad nöket. Mindent megtanulhatsz/megtapasztalhatsz náluk. Sok sikert!!!
2024. júl. 18. 23:42
8/13 anonim válasza:
Én voltam évekkel ezelőtt a rosszlányokon egy nővel. Csalódás volt, mert amikor elkezdett erőltetetten nyögni aktus közben, elszállt minden vágyam. Szóló csinos nőt sehol nem találok, csak párokat, azt meg nem akarom mert barátom az van.
2024. júl. 19. 02:56
9/13 anonim válasza:
Szerintem igen, bár én tartanék a betegségektől. Az a kérdés, hogy mit szeretnél? Téged kényeztessen, te kényeztess, vagy kölcsönös legyen? Az első esetben egy erotikus masszázs lehet a megoldás.
2024. júl. 19. 07:08
10/13 anonim válasza:
A lakásosok biztonságosak.
Mit szeretnél kipróbálni? Milyen a másikat nyalni/ujjazni? Vagy milyen amikor egy nő nyal/ujjaz?
A rosszlányok általában jól abban, hogy hogyan kell adni, szóval ők tudják hogyan kell jól nyalni és ujjazni. De azt sem szabad elfelejteni, hogy nekik ez munka és ha azt szeretnéd, hogy élvezze a másik amiket csinálsz neki, akkor nem igazán fogják, vagy legalábbis nem úgy, ahogy te szeretnéd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!