Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nekem nőként társkeresésnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem nőként társkeresésnél fontos, hogy legalább átlagos mérete legyen, az gáz, vagy nem erkölcsös?

Figyelt kérdés

Nem ez a legfontosabb egy férfiban természetesen, de mindig is úgy éreztem, hogy egy nagyobb pénisz látványosabb, izgatóbb. Úgy érzem, hogy ha hosszú távú kapcsolatot szeretnék és ne unjam meg a párommal az együttléteket, legalább átlagos mérettel kéne rendelkeznie. Volt kis méretű párom és nagyon elvoltunk, szerettem is nagyon, de a szexuális vonzalom pár év után elmúlt. Ez lenne egy nagyobb mérettel is?

A válaszokat előre is köszönöm.

2024. júl. 18. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt hogy gondolod? Társkeresőn beírod a méretigényedet? Személyes ismerkedésnél meg azonnal rákérdezel?
2024. júl. 18. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Minden státuszcsoportnak megvannak a maga igényei, az alsó-, a közép- és a felsőkategóriának és annak alklasztereinek is. Ezzel önmagában nincs gond, de reálisan kell értékelni; hogy te melyik rétegbe tartozol.

Ez azért is fontos, mert a hozzád hasonló státuszcsoportoknál lesz esélyed, ahol az igények kölcsönösek, hasonlók, az értékrend szintén közel lefedi egymást.

Ha ezt teszed, rendben, ha nem, akkor csak nagy csalódás lesz neked a pasi-fejezeted.

2024. júl. 18. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Gáz!!
2024. júl. 18. 16:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát mit mondjak magamról #2-es, nem vagyok modell alkat, az arcom se a legeslegszebb, de sokan megnéznek az utcán, sok kollega megdícsér, nem vagyok túlsúlyos, melleim nagyok, de nálam azért vannak sokkal szebb lányok, nem tagadom.
2024. júl. 18. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de az a "paraméter" az ami csak az ismerkedés egy adott (előrehaladott) szakaszában derül ki. Bár ha neked jók a farokvezérelt kicserkészek is akkor hajrá, tolni fogják az arcodba a farokképeiket, centimétereket.
2024. júl. 18. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Megnéznélek.
2024. júl. 18. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok...

Mint mondtam, ha megfelelően kategorizálod magad és a klaszterednek megfelelő partnercsoportok után érdeklődsz, ezzel nem lesz gond.

2024. júl. 18. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Itt az egyik kérdésben 13 centi a magyar átlag. Teljesen normális elvárás hogy ennél azért nagyobb legyen.
2024. júl. 18. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Nincs ezzel gond. Én már randi előtt rákérdezek a méretre, 15 alatt felejtős a pasi...
2024. júl. 18. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt már aki az első randin "méretet vett"! Nem okoztam neki csalódást. F/heteró.
2024. júl. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!