Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem nőként társkeresésnél fontos, hogy legalább átlagos mérete legyen, az gáz, vagy nem erkölcsös?
Nem ez a legfontosabb egy férfiban természetesen, de mindig is úgy éreztem, hogy egy nagyobb pénisz látványosabb, izgatóbb. Úgy érzem, hogy ha hosszú távú kapcsolatot szeretnék és ne unjam meg a párommal az együttléteket, legalább átlagos mérettel kéne rendelkeznie. Volt kis méretű párom és nagyon elvoltunk, szerettem is nagyon, de a szexuális vonzalom pár év után elmúlt. Ez lenne egy nagyobb mérettel is?
A válaszokat előre is köszönöm.
Minden státuszcsoportnak megvannak a maga igényei, az alsó-, a közép- és a felsőkategóriának és annak alklasztereinek is. Ezzel önmagában nincs gond, de reálisan kell értékelni; hogy te melyik rétegbe tartozol.
Ez azért is fontos, mert a hozzád hasonló státuszcsoportoknál lesz esélyed, ahol az igények kölcsönösek, hasonlók, az értékrend szintén közel lefedi egymást.
Ha ezt teszed, rendben, ha nem, akkor csak nagy csalódás lesz neked a pasi-fejezeted.
2-es vagyok...
Mint mondtam, ha megfelelően kategorizálod magad és a klaszterednek megfelelő partnercsoportok után érdeklődsz, ezzel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!