Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi leggázabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi leggázabb randid?

Figyelt kérdés
Heterók, bik, melegek is írhatnak.

2024. júl. 18. 13:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Volt olyan, el se ment a megbeszélt találkozóra a kiszemelt? Kéremcne trollkodjuk szét most, tudom sok a kamu, de kis őszinteséget, ha lehet.
2024. júl. 18. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt aki nem jott el

Volt aki ugy nézett ki mintha a kishigomat kisernem haza az ovibol

Volt aki sokkal koverebb volt mint a a kepeken.

2024. júl. 18. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

A stác tök szimpatikus volt, de ő gyakolatilag menekült volna én

meg már nagyon dugtam volna. Azzal jött végül nagyon kicsi a farka és gyorsan elmegy. Én ezt nem vettem be addig addig erőlködtem vele, hogy feljött hozzám. Tényleg kicsi volt a farka és azonnal elment. Utána velem kiabált, hogy naugye én megmondtam!

2024. júl. 18. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyszer olyan volt hogy neten ismertem meg beszéltünk pár hétig és eljött a tali ideje ott voltam a megbeszélt helyen de nem láttam sehol sem, mondom felhívom és előttem egy csajnak csengett a teloja egyszerűen nem hasonlított rá, annyi photoshop és filter volt a képein hogy nem ismertem fel meg csak az arca volt a képeken és egy telt csajszi várt ott. :)
2024. júl. 18. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ohh velem lányként sokszor volt, hogy valaki nem jött el, 5 perccel előtte, vagy pont az időpontkor mondta le, sokat késett, és hasonlók. Volt aki késett és sietnie is kellett, szóval kb 30 perc volt a randi, aztán rohant el.

Volt olyan aki azt ecsetelte, hogy adott dolgok, tulajdonságok, jellemzők mennyire rosszak, és undorítóak, csak sajnos szinte mind igaz volt rám is. És aztán mondta, hogy “jaj persze ne úgy értsd”.🤷🏻‍♀️ Inkább az a kérdés melyik nem volt gáz?:D

2024. júl. 18. 14:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 nem is hiszem el hogy ilyen gyáva emberek vannak, ha már megbeszéljük csak elmegyek azt majd lesz valami, legalább elmentem és megnéztem mi a helyzet
2024. júl. 18. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem megy el / nem az aki a képen volt / teljesen más volt élőben (egy kuka aki meg sem tud szólalni, de a végén benyögi "na dugunk-e").

Tanulság: a neten NE fesd magad túl!!! Olyan képet küldj ami a lehető legjobban hasonlít arra akivel találkozni fog, s olyannak vezesd elő magad amilyen élőben is leszel. Ha túlfested magad akkor az első benyomás a csalódottság, becsapottság érzése amiből egy pro is igen nehezen húzza vissza.

2024. júl. 18. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
A csaj egy teaházat jelölt ki a randi helyszínének: bemegyek, rá akarok gyújtani (még lehetett cigizni a vendéglátóhelyeken), erre közlik, hogy itt nem lehet dohányozni. Basszus, ez nem jó, de akkor kérek egy sört. Csak tea van, semmi normális innivaló nincs. Ebben a pillanatban tudtam, hogy ebből nem lesz semmi.
2024. júl. 18. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy csajra 1 óra 37 percig várakoztam. Megpróbáltam többször is elérni telefonon, de mindhiába. Mielőtt elindultam hazafelé, gondoltam azért bejárom a környéket, hogy nem-e csak elkerültük egymást. Az egyik cukrászda teraszán meg is láttam a csajt egy tinisrác társaságában, akivel láthatóan „jól elvoltak”. Biztos ami biztos, újból felhívtam a csajt, láttam is ahogy a táskájából szépen elővette a telefonját és kinyomta. Úgy voltam vele, hogy akkor én meg lövök róluk pár fotót mielőtt hazamegyek. A csaj még aznap írt, hogy ne haragudjak, nem látta, hogy kerestem, nagyon elfoglalt volt, mert a kutyáját el kellett vinnie az állatorvosbácsihoz. Erre én meg elküldtem neki a cukrászdás képeket, és alákommenteltem, hogy elég szokatlan egy állatorvosi rendelő. Az ezt követő megnyilvánulásai meg valamiért arra engedtek következtetni, hogy nem tetszett neki a szembesítés. 🤔🤣
2024. júl. 18. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A randipartnerem molesztált.
2024. júl. 18. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!