Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzfób vagyok ha megértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzfób vagyok ha megértem azt hogy egyes emberek nem érzik magukat annak a nemunek, aminek szulettek, viszont nem hiszek abban hogy biológiailag nemet lehet váltani?

Figyelt kérdés
Leszbikuskent elég sok transzneműt volt szerencsém megismerni. Értem, átérzem a problémaikat de félek előttük arról beszélni mit érzek. Egyszerűen nehéz komolyan vennem azt, hogy pusztán attól hogy hormonokat kezdenek szedni és kés alá fekszenek,megváltozna a nemük... sokszor a lanyokat a hangjuk arulja el,a fiukat meg ugye a penisz hiánya,amit ha megcsinálntatnak se fog úgy mukodni mint az igazi...ezek felett pedig ott van az, hogy szamomra a nőiességem nem csak az, hogy punci van a lábam között és kész...az egy komplett szocializációs folyamat eredménye... és egyszerűen látom rajtuk sokszor ennek hiányát egy egy szituációban..az hogy a testuket ennyire atszabjak számomra nem nemváltás. Ugyanúgy meghalhat prosztatarákban egy transzlány,a transzfiu meg tomheti a gatyájat és orulhet ha legalább 170centire sikerült megnonie hogy ne legyen törpe a férfiak között...kovezzetek meg de ugy erzem sokszor mintha a valosagot tagadnák le..van olyan transz nő ismerosom aki szerint fair hogy indulnak az olimpian mert a hormonoktol gyengulnek annyit mint a biológiai nők, pedig ez egészen egyszerűen nem igaz. Mit csináljak?hogy viselkedjek veluk? Hazudni nem akarok de egyszerűen számomra nem létezik váltogatás a nemek között..
2024. júl. 15. 18:05
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

megtömni a puncimat... Jézusom hideg ráz ettől a szex orientált demonstrációdtol... inkább hagyjuk

Sztem neked ez még ilyen szexuális fantázia is lehet

2024. júl. 16. 12:17
 32/35 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem kicsit szenzitív vagy, vagy csak prűdebb típus, és ezt most nem rossz értelemben mondom, csak nem vagyunk egyformák :)
2024. júl. 16. 12:28
 33/35 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok, csak megüti a szemem mikor valakinek fixációja van a puncijába betolakodo farokra xd nekem a fizikai fölényrol az jut eszembe hogy banthatnak,elrabolhatnak megolhetnek ÉS megeroszakolhatnak. Neked pedig annyira az utóbbi hogy ezt harom/negyfelekeppen illusztrisan ábrázolni erezted szükségét. Semmi baj ha van aki erre izgul de inkább térjünk vissza a kerdesemhez
2024. júl. 16. 12:35
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
32, a neved véletlenül nem Sz-el kezdődik és esetleg ismerősen cseng a "rabló" történet? Ha igen, kérlek dobj egy privátot, köszi :D
2024. júl. 16. 12:38
 35/35 anonim ***** válasza:
Kellene csinálni 1 transznemű olimpiát.
2024. júl. 16. 19:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!