Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzfób vagyok ha megértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzfób vagyok ha megértem azt hogy egyes emberek nem érzik magukat annak a nemunek, aminek szulettek, viszont nem hiszek abban hogy biológiailag nemet lehet váltani?

Figyelt kérdés
Leszbikuskent elég sok transzneműt volt szerencsém megismerni. Értem, átérzem a problémaikat de félek előttük arról beszélni mit érzek. Egyszerűen nehéz komolyan vennem azt, hogy pusztán attól hogy hormonokat kezdenek szedni és kés alá fekszenek,megváltozna a nemük... sokszor a lanyokat a hangjuk arulja el,a fiukat meg ugye a penisz hiánya,amit ha megcsinálntatnak se fog úgy mukodni mint az igazi...ezek felett pedig ott van az, hogy szamomra a nőiességem nem csak az, hogy punci van a lábam között és kész...az egy komplett szocializációs folyamat eredménye... és egyszerűen látom rajtuk sokszor ennek hiányát egy egy szituációban..az hogy a testuket ennyire atszabjak számomra nem nemváltás. Ugyanúgy meghalhat prosztatarákban egy transzlány,a transzfiu meg tomheti a gatyájat és orulhet ha legalább 170centire sikerült megnonie hogy ne legyen törpe a férfiak között...kovezzetek meg de ugy erzem sokszor mintha a valosagot tagadnák le..van olyan transz nő ismerosom aki szerint fair hogy indulnak az olimpian mert a hormonoktol gyengulnek annyit mint a biológiai nők, pedig ez egészen egyszerűen nem igaz. Mit csináljak?hogy viselkedjek veluk? Hazudni nem akarok de egyszerűen számomra nem létezik váltogatás a nemek között..
2024. júl. 15. 18:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
72%
Hogy viselkedj velük? EMBERKÉNT mint bárki mással aki a haverod. Mivel a szexuális érdeklődési körödön kívül vannak, így nem várják el az ettől eltérő viselkedést. Barátságosan, közvetlenül ennyi elég. Magadtól NE mond a véleményed, ha megkérdezik akkor elmondod amit leírtál, megérted, de nem értesz vele egyet s NEM mész bele vitába velük. Ennyi.
2024. júl. 15. 22:21
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én átlagos, 25 éves nő létemre szkanderoztam egy átlagos 15 éves fiúval, aki úgy nyomott le, mintha a bicepszem nem is létezne....és ez azért van, mert az átlagos női izomzat ereje gyakorlatilag jelentéktelen.

Ez a 15 éves fiú, ha pl. egy amatőr boxmeccsen bevinne egy jobbhorgot egy puha női köldökre, kb. kijönne az ellenfél csaj bele... Mert a testünk sokkal lágyabb!

Sőt, ha belegondolok, egy àtlag kamaszfiú simán meg tudna dugni erőszakkal! 🙄

Szóval jah, egy felnőtt férfi, akkor is sokkal erősebb lesz,

ha ő "transz".

Női oldalról meg ideje elfogadnunk, hogy a filmekben pasikat leboxoló nőtársaink a sci-fi kategória!

A valóságban az ilyen arcosharcos csaj 1 perc alatt a főgonosz csávó dákójára lenne húzva. 🤷‍♀️

2024. júl. 16. 00:33
 23/35 anonim ***** válasza:

#19 amit leírtál az nettó hülyeség. Kajakozni amúgy sem a gyengébb testalkatú emberek járnak, nem olyat fognak indítani :D

Teljesen mindegy, az egész csak egy belemagyarázás, hogy úgy érezd jogos, ha egy férfi indul nők között.

Olimpián pedig nem madárcsontozatú férfiak fognak az indulni, még női számban sem, csak mondom :)

2024. júl. 16. 01:25
 24/35 anonim ***** válasza:

#22-vel értek teljesen egyet.

Egyszerűen ezek az emberek még a biológiáról is képesek hazudni, csakhogy nekik legyen igazuk.

Na ezért nem kedvelik az emberek a transzokat. Nem azért, mert vannak, mert léteznek, az senkit nem érdekel. Hanem amikor összevissza hazudnak, látszatproblémákat csinálnak, hogy aztán győztesen kerüljenek ki belőle.

Amúgy én még transzférfit nem láttam férfi számban indulni...vajon miért nem :) mert nőnek született és tudja, hogy nem nyerne.

Férfinak születettek tudják, hogy nők között nyerni fognak. Lásd múltkori botrány valamelyik úszóversenyen.

2024. júl. 16. 01:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Hát, alapból dacos típus vagyok, szeretem a pasik agyát is húzni, és ezért szex közben mindig ellenállok játékból, úgy csinálok, mint aki nem akarja, hogy meg kelljen velem küzdenie, mert ez beindít...

1 percnél sosem tartott még ez tovább, és egyszer sem fordult elő, hogy esélyem lett volna megakadályozni, hogy a pasi megkapja a puncimat 🙄😅

Szóval jah, a női fizikum amúgy nem ellenfél.

2024. júl. 16. 01:36
 26/35 anonim ***** válasza:
44%
Jó látni, hogy azért vannak reális csajok, akik tudják, hogy test a test elleni szituacióban nem lehet esélyük. Sok csajban ma már nincs semmi ilyen alázatos tudatosság.
2024. júl. 16. 07:22
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát...alázatosnak nem mondanám magam, nem vagyok alapból sub vagy ilyesmi, ez csak egyszerűen realitás.

Ha csak a fizikai oldalát nézzük, egy fiú könnyedén használja egy nő testét, ha akarja. Nyilván, egy tisztességes srác ezzel nem él vissza, de ettől még tény. 🤷‍♀️

Egy transz fiú is sokkal erősebb marad mint bármilyen csaj. Egyszerűen nem vagyunk egy kategória, a férfi pitbull, a nő csivava. Ettől még nem tartom magamat nőként kevesebbre semmivel, de mondjuk nem kezdek ordenáré módon pasival flegmázni, mert eszembe jut, hogy bármikor a magára húzhatná a puncimat, és nem tehetnék ellene semmit. Ergo, nem bohóckodom azzal, hogy lány létemre keménykedem.

2024. júl. 16. 07:29
 28/35 anonim ***** válasza:
Vao, nagyon racionális vagy:)
2024. júl. 16. 09:00
 29/35 A kérdező kommentje:
Huhh 22/25- értem én hogy elismeres hogy a férfi erősebb mint a nő de annyiszor hangzott el hogy a férfi igy farokra huzna meg úgy a dákojara hogy Jézusom 🤣 nem vagy kicsit fétises amúgy? Nekem valahogy nem a karoba huzodas jut eszembe elsonek, azért ez elég fura volt igy többször hangsúlyozva
2024. júl. 16. 09:52
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem. Pont az a lényeg, hogy a szexualitásban teljesedik ki a leginkább az erőküĺönbség kontrasztja, hiszen a megdugott punci a legteljesebb foka a fizikai alárendeltségnek. Sok kultúrában a bűnöző, vagy csupán arrogáns lányokat szexuális módon büntetik, és ez mindig beugrik, mikor készül kitörni a flegma énem XD

De a lényeg, hogy az a tény, hogy egy kamaszfiú is képes lenne akararatom ellenére megtömni a puncimat, a legjobban kifejezi mennyire szerény egy csaj testi ereje. Innen meg a következő gondolat, hogy nevetséges a sportban egy (transz) férfi számára egy női ellenfél.

2024. júl. 16. 12:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!