Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzfób vagyok ha megértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzfób vagyok ha megértem azt hogy egyes emberek nem érzik magukat annak a nemunek, aminek szulettek, viszont nem hiszek abban hogy biológiailag nemet lehet váltani?

Figyelt kérdés
Leszbikuskent elég sok transzneműt volt szerencsém megismerni. Értem, átérzem a problémaikat de félek előttük arról beszélni mit érzek. Egyszerűen nehéz komolyan vennem azt, hogy pusztán attól hogy hormonokat kezdenek szedni és kés alá fekszenek,megváltozna a nemük... sokszor a lanyokat a hangjuk arulja el,a fiukat meg ugye a penisz hiánya,amit ha megcsinálntatnak se fog úgy mukodni mint az igazi...ezek felett pedig ott van az, hogy szamomra a nőiességem nem csak az, hogy punci van a lábam között és kész...az egy komplett szocializációs folyamat eredménye... és egyszerűen látom rajtuk sokszor ennek hiányát egy egy szituációban..az hogy a testuket ennyire atszabjak számomra nem nemváltás. Ugyanúgy meghalhat prosztatarákban egy transzlány,a transzfiu meg tomheti a gatyájat és orulhet ha legalább 170centire sikerült megnonie hogy ne legyen törpe a férfiak között...kovezzetek meg de ugy erzem sokszor mintha a valosagot tagadnák le..van olyan transz nő ismerosom aki szerint fair hogy indulnak az olimpian mert a hormonoktol gyengulnek annyit mint a biológiai nők, pedig ez egészen egyszerűen nem igaz. Mit csináljak?hogy viselkedjek veluk? Hazudni nem akarok de egyszerűen számomra nem létezik váltogatás a nemek között..
2024. júl. 15. 18:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan transz, aki azt mondja, hogy biológiailag nemet lehet váltani?

Szerintem ennyire nem buták, tudják, hogy a műtétek, hormonkezelések tkp. csak a külsödleges jegyeket változtatják meg. De az ő helyzetükben ez is több a semminél.

2024. júl. 15. 18:08
 2/35 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésed végét csak most olvastam el.

"van olyan transz nő ismerősöm ..." vagyis attól, hogy van 2 transz nő, még nem feltétlen gondolják ugyanazt ugyanarról a dologról. ezért értelmetlen a kérdés (ha nem provokáció), hogy hogyan viselkedj velük.

Ha szeretsz vitatkozni, akkor az említettnek elmondod, hogy nem értesz vele egyet, és, hogy miért.

Ha nem szeretsz, nem reagálsz.

Meggyőzni nem fogjátok tudni egymást.

2024. júl. 15. 18:12
 3/35 A kérdező kommentje:

1# de igen,mivel ők szeretnék ha el lennenek ismerve annak aminek érzik magukat, én viszont erre nem vagyok képes

2# nem provokáció és nyilván nem gondolja mind ezt,ezt csak példának mondtam. Menj fel a transzzóna Facebook oldalára ott két percen belül találsz hasonló olyan véleményt amiből érezni fogod mire utaltam...pl egy transzlány azt kifogásolta hogy teljesen férfinak kinézve és penisszel rendelkezve elutasitottak egy leszbikusoknak szóló csoportból... azért pedig ezt könnyen meglehetne érteni hogy miért,de egyszerűen nem akarják a fizikai tényezőket elfogadni

2024. júl. 15. 18:17
 4/35 anonim ***** válasza:

Akkor itt nem a kérdésben felvetett dolog a probléma.

Egyszerűen nem tudod elfogadni a transzszexualitást, mint olyat.

Van ilyen.

Amíg nem kezdesz el gyűlölködni, nincs ezzel baj.

1-2. ugyanaz voltam

2024. júl. 15. 18:23
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

"de igen,mivel ők szeretnék ha el lennenek ismerve annak aminek érzik magukat"

De ez már jogi kérdés, nem biológiai. Nagyon kevered a dolgokat...

2024. júl. 15. 18:23
 6/35 anonim ***** válasza:
5: vagy még az se (OK, az), csak a hétköznapi kommunikációé
2024. júl. 15. 18:25
 7/35 A kérdező kommentje:
5# de én pont a biológiai tényezők miatt nem tudom őket annak tekinteni aminek szeretnék. Hogy ő most nemet valtott... közben meg hát 😕 sajnálom, lehet transzfob vagyok tényleg de nekem ez nem nem váltás. Nem lehet nemet változtatni
2024. júl. 15. 18:31
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Pl. én sem azért akartam lány lenni, hogy puncim legyen. Hanem a komplett szocializációs élmény miatt, aminek hiányáról amúgy tökre nem tehetek, sőt, az lett volna a legkisebb rossz, ha átmegyek azokon a dolgokon kislányként/tinilányként/fiatal nőként. Hát igen, nyilván soha nem leszek teljesértékű nő, a társadalom nagy%-ban egy pöcsös csajnak definiál, ami jó játékszer. Ennyit a szocializációs élményről... :D elcseszett dolog a transzneműség, már bocs.
2024. júl. 15. 18:34
 9/35 A kérdező kommentje:
Meg ami még kellemetlenebb,amikor transz lányok akik nem vállalják be a lenti műtétet,azt várják hogy igy farokkal fogadja el őket az ember nőnek... sajnálom de nekem ez nem megy. A nőknek puncija van,a fiuknak kukija..ahol ez az Alap biológiai tény nincs meg ott nem tudom őt nőnek nézni úgy hogy csomagja van😬
2024. júl. 15. 18:37
 10/35 A kérdező kommentje:
Hupsz. Sajnálom 8-as ha ez most személyesen érint,nem láttam a valaszod..
2024. júl. 15. 18:39
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!