Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akik öklözik magunkat....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik öklözik magunkat. Hogyan szoktattad rá magad?

Figyelt kérdés
És seggbe és punciba is szoktad?

2024. júl. 14. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Nem és nem, mert kényelmetlen és fárasztó.
2024. júl. 14. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem öklözöd magad miért válaszolsz? Azokhoz szól a kérdés akik csinálják. Szövegértés nem megy vagy mindenképpen meg akarsz nyilvánulni mindenben mert kényszert érzel rá?
2024. júl. 14. 11:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igazad van de hagyjad mert mindig vannak ilyenek legyen akármi a téma
2024. júl. 14. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Mikor fogadjátok már el, hogy bárki bármit kérdezhet, de ugyanez érvényes a válasz adokra is. Te ugy érezted, hogy ezt a kérdést ki kell irnod, 1 pedig ugy érezte, hogy erre ezt a választ kell irnia.
2024. júl. 14. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy egyejszakas alkalmával egyszer megokloztek, és jó volt. Ennyi a nagy sztori.
2024. júl. 14. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy kipróbálnám, de partnerrel, nem maszti során. És csak punciba.
2024. júl. 14. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem fér be az öklöm de folyamatosan rajta vagyok
2024. júl. 14. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Már egész korán. Szerettem mindig ha feszülök kicsit. Egyre több ujjal masztiztam. Szerencsére elég hajlékony vagyok hogy a saját kezem beférjen. Puncimba és a popsimba is szoktam. 26L
2024. júl. 14. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes érzés lehet valakinek a kézfejemet bedugni.
2024. júl. 14. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
5. Azért ez nem átlagos és mindennapi dolog, legalábbis a nagy átlag számára biztosan nem. Úgy éreztem, mintha egy szimpla dolgot említenél, ami bármikor, bárkivel megeshet és minden nő hagyná, sőt élvezné is! Ne érts félre, férfiként izgató lehet megélni, főleg egy alkalmi partnerrel, de szerintem a legtöbb nőnél , nem csak egy oké, jó volt és ennyi, hanem tabu
2024. júl. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!