Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktattátok át a...

Hogyan szoktattátok át a gyereket tápszerről tejre?

Figyelt kérdés

Simán azt kapott és annyi?

A fiam nem fogadja el. Igényli este lefekvés előtt és éjszaka 1x, hogy igyon. De a sima tejet egyszerűen nem kéri.

A férjem azt mondta, ha elfogy a mostani, egyszerűen mondjam azt, hogy nincs több. De nem tudom, nekem ez nagyon drasztikusnak tűnik. :)

jún. 22. 14:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Milumil tejitalt kap most amúgy.
jún. 22. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Mennyi idős?

Teljesen felesleges tejet innia helyette

jún. 22. 14:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Az lemaradt. 2 éves már :)
jún. 22. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Sehogy. Elhagyta a tápszert ÉS nem kapott tejet helyette. Nem kisboci, hogy tejet igyon.

Az erjesztett tejtermékek értêkesek, a tej nem.

jún. 22. 14:19
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Az enyém rá se kapott a tejitalra igazán. Rövid ideg azzal csináltam neki dolgokat, de magában nem itta meg sosem.

De tejet se iszik magában. Vizet szokott csak de azt is csak lefekvés előtt az egész napi adagot...

Próbáld kicserélni vízre, hátha elfogadja. Ha nem akkor próbáld a vizet de érdekesebb pohárból vagy ilyesmi.

jún. 22. 14:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Próbáltam én már mindent is. :D

Szívószállal, bögréből, menő pohárból, mindenből. Általában az lett a vége, hogy ivott 3 kortyot, elaludt, aztán 11-kor kért tejitalt.

Mondjuk engem nem zavar amúgy, hogy ezt issza, a férjem szokta mondani, hogy le kéne szoktatni róla.

jún. 22. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy nem szoktattam rá rendszeres tejivásra. A tapszerről/tejitalról fokozatosan leszokott magától.
jún. 22. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Neki ez egy esti rituale is szerintem, en nem vennem el tole. Kisfiamon ezt latom, 1,5 eves, amugy mar mindig poharbol iszik vizet, de neki este kell a cumisuveg es tapszer. Egyedul a cumisuveget latom problemasnak kesobb, de talan ha napi egyszer hasznalja 5 percig, nem okoz akkora gondot. A tapszert nem akarom tole elvenni csak ugy, rosszat nem tesz.

Ha szereti; igya.

Akar te is megihatnal naponta 1 adag tapszert, bajod tole semmi nem lenne.

jún. 22. 15:26
 9/13 babyboom567 ***** válasza:
24%

A 4-es válaszolóval értek egyet.Mi sem iszunk tejet, nagyon ritkán van palacsintához, vagy főzelékhez(kb negyed/félévente 1 liter.)

Nincs szüksége tejre,sőt amit most "tej" néven kapsz,ez az ultrafeldolgozott akármi, az kb méreg,egyáltalán senkinek sem kellene innia.

És tévhit,hogy pl tele van kálciummal hülyeség,(egy főtt krumpliban több van) ez csak egy piaci markenting fogás volt x éve,hogy rászoktassák az embereket a pasztőrözött bolti tejre.

jún. 22. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem adtam helyette tejet, hanem hígabbra kevertem a tápot, fel sem tűnt neki. Aztán egyszer csak már vizet kapott, arra sem szólt, és így el is hagyta.
jún. 22. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!