Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy alakult gyerek után a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult gyerek után a szex nálatok?

Figyelt kérdés
Régen imádtam a feleségemmel lenni,olyan tüzes volt és nagyon hangos.Szinte mindennap együtt voltunk. Most meg kb csak túl akar lenni a havi 1 szexen amiért 3 hetet könyörgök. Húzza a száját bepucsit és úgy van amég el nem megyek. Tudom,hogy most a gyerek az első és átalakul a szexuális életünk,de lenne bőven megoldás arra,hogy hasonló legyen mint régen. Próbáltam már beszélni erről vele. Tényleg nagyon jól működtünk régen. Nagyon imádtam,hogy hangos volt,főleg mikor megkérdezte,hogy ugye nem zavar,mert sokakat zavar,ha egy nő hangos,nem eljátszotta ennyire élvezte. Most egy hangja nincs és ha egy kicsit felnyögök szól,hogy halkabban.Van babakameránk és egy 3 szintes házunk simán hangoskodhatnánk is. Ezen kívül fél éves a kislányunk nagyon jó baba 1x kell hozzá kelni éjszaka,sokszor én kelek,hogy tudjon pihenni,tényleg egy szavunk nem lehet,szóval erre se lehet fogni,hogy fáradt. Az anyósom heti több alkalommal jön napközben segíteni ő takarít,főz ilyenkor. Sokszor elviszi a lányomat,hogy legyünk kettesben legutóbb ez idő alatt a feleségem kint beszélgetett a szomszéddal.
2024. júl. 12. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
3 gyerekünk van. Az első kettő után nem volt semmi gond, a kötelező pár hét után ott folytattuk, ahol abbahagytuk, ha érthető okokból nem is olyan gyakran, szoptatás, nem alvás, stb. A harmadik gyerek után viszont hónapokig nem, vagy alig volt szex, nem kívánta. Beszéltünk róla, türelmes voltam, aztán valahogy újra megjött a kedve és minden olyan lett mint rég. Mióta pedig már a legkisebb gyerek sem annyira kicsi, teljesen megvadult. :D Mázlista vagyok.
2024. júl. 12. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Ez nem kapcsolat nem is kivàn téged tudod ki erőltetné, szétcsalnâm...
2024. júl. 12. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk még nincs gyerek de már most 2 havonta van szex, amiért könyörögni kell.
2024. júl. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!