Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy alakult gyerek után a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult gyerek után a szex nálatok?

Figyelt kérdés
Régen imádtam a feleségemmel lenni,olyan tüzes volt és nagyon hangos.Szinte mindennap együtt voltunk. Most meg kb csak túl akar lenni a havi 1 szexen amiért 3 hetet könyörgök. Húzza a száját bepucsit és úgy van amég el nem megyek. Tudom,hogy most a gyerek az első és átalakul a szexuális életünk,de lenne bőven megoldás arra,hogy hasonló legyen mint régen. Próbáltam már beszélni erről vele. Tényleg nagyon jól működtünk régen. Nagyon imádtam,hogy hangos volt,főleg mikor megkérdezte,hogy ugye nem zavar,mert sokakat zavar,ha egy nő hangos,nem eljátszotta ennyire élvezte. Most egy hangja nincs és ha egy kicsit felnyögök szól,hogy halkabban.Van babakameránk és egy 3 szintes házunk simán hangoskodhatnánk is. Ezen kívül fél éves a kislányunk nagyon jó baba 1x kell hozzá kelni éjszaka,sokszor én kelek,hogy tudjon pihenni,tényleg egy szavunk nem lehet,szóval erre se lehet fogni,hogy fáradt. Az anyósom heti több alkalommal jön napközben segíteni ő takarít,főz ilyenkor. Sokszor elviszi a lányomat,hogy legyünk kettesben legutóbb ez idő alatt a feleségem kint beszélgetett a szomszéddal.
2024. júl. 12. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
nemlehet hogy más kurogatja? vagy ennyire szétvitték a hormonok. ennek nem lesz jo vege, bar latszolag ot nem erdekli
2024. júl. 12. 10:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy kivánja,de fáradt,fáj a feje hasonló kifogások. Kívártunk több mint 6 hetet úgy,hogy orálisan se elégített ki. Azóta 4x voltunk együtt,de én kezdeményezek szinte mindennap.
2024. júl. 12. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Én a szülés után több évet vártam hogy visszatérjen az a nő akibe beleszerettem és rosszabb lett alig volt szex avagy semmi.Együttlétünk alatt ősszeségében 3-4 év volt úgymond csodálatos és a fiam amikor megszületett a többi 11 év pocsék.
2024. júl. 12. 11:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Hallottam erről többször is,de gondoltam velünk ez nem fog megtörténni annyira jók voltunk. A haverjaim simán elmennek kurvázni és akkor mindenki boldog. De én nem szeretnék. Nem tudom,hogy mi lesz a vége,ha így folytatja
2024. júl. 12. 11:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után semmi nem lesz már ugyanaz.

Maximum, ha szerencséd van, a közelébe lehet jutni annak, mint ami előtte volt.

2024. júl. 12. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont a gyerek apja nem kívánta már. Minden kezdeményezésemet visszautasította. Nem ezért de vége lett a kapcsolatnak.

Most férjemmel reggel este van szex. Attól, hogy anya lettem még mellette nő is vagyok.

2024. júl. 12. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

“ Hallottam erről többször is,de gondoltam velünk ez nem fog megtörténni annyira jók voltunk.”

Az a baj, hogy sokan hiszik felsőbbrendűnek magukat, “jaj velünk ilyen dolgok nem fognak történni, nekünk a házasságunk életünk végéig tökéletes marad, a gyerek is gondmentes lesz” aztán mindenki koppan. El kéne fogadni, hogy senki se különb másoknál, mindenkire ugyanaz vár, mint másokra, felesleges álomvilágban élni. Én ezért se fogok férjhez menni/gyereket szülni, nem élek abban a hitben, hogy az én életem úgy jobb lesz, mint másoké. Szar az egész családalapítósdi, csak a nyűg van vele, de te vállaltad, most már nem csinálhatod vissza. Kérdezted már, hogy pontosan MIÉRT nem akar szexelni? Ha nem ad rá értékelhető választ vagy megoldási ötletet, akkor válj el vagy mondd meg neki, hogy csajozni fogsz.

2024. júl. 12. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt gond. Bár a házimunka felét ártvettem tölle. Altatás is az enyém volt. 41f
2024. júl. 12. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt változás, de egy kicsi baba sok energiát tud elvenni, de lehet nálatok nem a fáradság az ok.
2024. júl. 12. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy csak mondja, hogy kívánja - nekem pl terhesség alatt és szülés után 1 évig az utolsó gondolatom sem a szex volt, ha nagyritkán belekezdtünk sem élveztem, csak gyorsan túl akartam lenni rajta hogy ne legyen duzzogás
2024. júl. 12. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!