Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a melleiteket kényeztetik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a nyálasra vagy pl ha a bimbot szorítják.2024. júl. 11. 17:24
1/10 anonim válasza:
Szeretem, az előjáték azzal kezdődik.Ha szopizzák az a legjobb érzés.
2/10 anonim válasza:
Igen szeretem, kicsit durvábban is.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ha szilikon akkor megértem
2024. júl. 11. 19:09
7/10 Nincstovább válasza:
Nem attól függ, hogy szilikon-e vagy sem az, hogy egy nő szereti-e, ha a mellét izgatják… Nem vagyunk egyformák, ahogy a férfiak se szeretik ugyanúgy mondjuk a prosztata masszázst, vagy az orált vagy azt, ha a nő irányít.
Amíg fiatalka voltam nem igazán szerettem, mert nem voltam elégedett a méretével, alkatomhoz képest szerintem kicsi. Frusztrált, ha hozzáért az akkori párom.
Amikor elfogadtam és megszerettem a testemet, el tudtam magam engedni igazán, onnantól izgató számomra és imádom.
Nem kérek privit, foglalt vagyok :)
8/10 anonim válasza:
Én is szeretek kényeztetni szingli pasiként...
9/10 anonim válasza:
Nem szeretem, és abszolút nem izgató nekem.
10/10 anonim válasza:
Haver a nők szeretik ha TÉNYLEG kényezteted őket, itt-ott. Sőt foglalkozz is minél több testrésszel, a nőknek sok erogén zónájuk van. Ez viszont mindenkinél egyedi, tsék' felfedezni őket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!