Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és az önkielégítésemről szeretnék egy pár dolgot kérdezni, azonban még viszonylag új vagyok a témában úgyhogy pls trollok off. segítetek megválaszolni?
Figyelt kérdés
Még viszonylag fiatal vagyok és most érzem úgy hogy megértem a dologra,csak az lenne a kérdésem, hogy ugye amikor először csináltam, akkor direkt nyomtam közben neki mintha pisilni szeretnék, aztán jött is valami, ami viszonylag átlátszó volt, úgyhogy azt gondoltam biztos hugy, de mikor rá ment a kezemre akkor láttam meg hogy ilyen kis fehér habszerű dolgok maradtak rajta. Ez normális?, és valóban spermium lehetett? (azóta mikor csinálom, mindig ugyan ez van és egyébként ez a pisiinger mindig csak egy idő után jelentkezik, ezért gondolom hogy valójában nem is az.)tegnap 20:44
2/4 anonim válasza:
A leírás alapján előnedv is lehetett, meg ha valóban nagyon fiatal vagy még, akkor az elején orgazmuskor eleve csak nagyon kevés valami jön ki, ami még nem is fehéres ondó, inkább többnyire még átlátszó folyadék, ami viszont a pisinél kevésbé folyósabb, inkább ragadósabb.
3/4 anonim válasza:
Ja, kiverted és a végén jött a g.ci - ondó, ejakulátum vagy ahogy hívni szeretnéd.
4/4 anonim válasza:
Normális. Jön a pulzáló, csiklandozó gyönyörérzet és ezzel együtt az ondó is távozik. Így kell ennek lennie.
De olvass el egy nyolcadikos biológia tankönyvet, abban részletesen benne van minden.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!