Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők milyen beteg fétisekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen beteg fétisekkel találkoztatok?

Figyelt kérdés

Ezek mennyire durvák?

1.taposas

2.csizmaimadat

3.trágár beszéd

4.smoking fétis

2024. júl. 9. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
3-as számomra nem jelent próblemat viszont az összes többiben semmilyen izgalmi faktort nem látok
2024. júl. 9. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

taposás 😅

és van egy sissy őrült is az oldalon.

2024. júl. 9. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Ezek mind komolytal dolgok.
2024. júl. 9. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kaki! Undorítónak tartom
2024. júl. 9. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fantáziája volt a srácnak hogy egy spermával teli poharat igyak ki. Mondanom sem kell, hogy nem váltottam valóra.
2024. júl. 9. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

3as azzal is is talakoztam. Nem rettent el attol sem h nekem egy 2t pickupom van ...

De volt egy fazon aki azt kerte raboljam el, vigyem el valahova es kossem egy fahoz szedjem le a ruhait es verjem el a segget majd hagyjam ott.

Ezzel 2 gondom volt 1. Irto jo helyeket ismerek ahol a kutya se talana ra. 3. Shibarizok ha megkotom onnan o nem szabadul.

2024. júl. 9. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

#7 Hasonló fantáziáim nekem is vannak, de sosem valósítanám meg élőben. Alapból nem szabad ténylegesen otthagyni senkit, főleg nem megkötözve, hiszen bármi történhet közben. Az elrablást sem tudom hogyan lehetne megvalósítani ésszerűen, hiszen ha megkéred hogy üljön be a kocsiba, az nem elrablás, ha meg konkrétan elrabolod, az szemet fog szúrni a járókelőknek :D Meg nem tudom hogyan gondolja, meddig lenne kikötözve? Ha ott lesz egy napig, vagy tovább, mit csinálna? Szomjazik és maga alá vizel, az "nagyon" izgató lenne...

Sosem értettem én sem az ilyen kéréseket. Én is sokmindenről szoktam fantáziálni, de el tudom különíteni azt ami megvalósítható vagy amit élveznék a valóságban is, és azt ami csak fantázia. Nem tudom ez az alapvető képesség hogyan hiányzik a subok többségéből. Ennél már csak a "bármit megtehetsz velem" kategória borzasztóbb

2024. júl. 9. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Visszautasitottam ...
2024. júl. 9. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Élőben nem volt még rá példa, de sok lábfétises írt nekem. Ez az alá-fölé rendeltséges férfiakkal is teli van az internet. Én nem szeretem az ilyeneket.
2024. júl. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!