Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Találkoztatok fogyatékkal élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok fogyatékkal élő vagy beteg meleg srácokkal?

Figyelt kérdés
Tehát olyat akinek pl vmi testi hibája van és emiatt esetleg kevesebbnek érzi magát. Én pl dugtam egy sráccal akinek az egyik lába rövidebb és váratlan volt a találkozón ahogy járt. Mármint érdekes pillanat volt mikor felfedeztem, hisz nem mondta.
2020. szept. 22. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Engem kerekes székes srác szopott már.
2020. szept. 22. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de nem tartom őket kevesebbre, szóval ha úgy alakul, nem zárkózom el a dolog elől.
2020. szept. 22. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Én se tartom kevesebbre.
2020. szept. 22. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van testi fogyatékos ismerősöm, és irtó helyes egy pasi. Nem tekintem emiatt kevesebnek és hála istennek neki sem kell magát annak éreznie.

Ha úgy hozná az élet engem abszolút nem befolyásolna ez.

Persze az értelmi fogyatékos emberek már teljesen más tészta,de ők sem tehetnek persze róla.

2020. szept. 22. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bipoláris pasim volt, na az volt még egy hullámvasút vele, de megért minden percet, amit vele tölthettem
2020. szept. 22. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sükettel csináltam már, de azon kívül hogy nem beszélt, csak nyögött ugyanolyan volt, ja és én voltam az aktív.
2020. szept. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!