Baj, ha bejönnek a "fogyatékkal élő" lányok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, imádok segíteni másokon, szeretném ha valaki egyszer "tőlem függne", nem mint a mai lányok.. Ugyan 23 vagyok, de már külső ránézésre is szépnek látom és szeretnivalónak pl a látássérült lányokat. Tudom sokak szerint minek nekem nyűg, de kárpótolna az a szeretet amit ezek az emberek adnak és ha lenne egy ilyen párom én boldog lennék vele. Hol ismerkednek az ilyen lányok, ha egyáltalán ismerkednek, mert sajnos nem sokkal találkozok napjainkban.2020. aug. 10. 20:28
1/7 anonim válasza:
Eléggé beteg, és tudod, nem a "mai lányokkal" van baj, amiért nem akarnak egy másik embertől függni. Még a fogyatékkal élők sem.
2020. aug. 10. 20:30
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg te is olyan vagy mint ők. Jó okkal nem érdeklik a legtöbb embert, gondolj csak az utódokra.
2020. aug. 10. 20:48
3/7 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma, te ilyen vagy. Én pasi vagyok, de engem nem talált még meg ilyen ember.
2020. aug. 10. 21:10
4/7 anonim válasza:
Nem az a baj, ha a fogyatékkal élő lányok jönnek be neked, hanem az, ha olyan párt szeretnél, aki függ tőled. Jó, hogy ezt tudatosítottad magadban. Ezt kellene levetkőznöd.
2020. aug. 10. 21:26
5/7 anonim válasza:
Te egy nagyon veszélyes ember vagy. Remélem nem fogsz ilyen lányt találni soha
2020. aug. 11. 02:23
6/7 anonim válasza:
Ok van annak hogy ez kialakult benned, neked pszichologushoz kene jarnod, mert volt valami olyat trauma az eletedben, ami ezt kivaltotta beloled. En arra tippelek, h kisebbsegi komplexusban szenvedsz (alacsony vagy, inttrovertalt, szuz, barmi egyeb) es azt szeretned, ha valakit iranyithatnal. Nem jo dolog.
2020. aug. 11. 05:55
7/7 anonim válasza:
nem
2020. aug. 11. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!