Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, ti ismerkednétek, lefeküd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ismerkednétek, lefeküdnétek egy kispénisz komplexusos pasival?

Figyelt kérdés

Állítólag az átlag tartományba tartozó 14-15 cm de a betegség miatt nem tudom elhinni hogy ez elég lehet bármire is...

Főleg nem élvezet adásra, pedig az lenne a legfontosabb...

júl. 8. 22:25
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

#28 "van tapasztalatom" nem vagyok szűz. Kb annyi mint egy 16-20 éves normális srácnak.

De egy menőbb srác a szigeten és a soundon többet dug egy nyáron mint én 25 év alatt....

júl. 10. 23:05
 32/36 anonim ***** válasza:

"Pl hogy nem baj ha kicsi, elég, nézzük meg mit tudsz stb. Ilyesmi. Nyilván ilyen nem történik csak mondom ...."

Kifejezetten olyan nőket keresel, akik szexkapcsolatot vagy alkalmi szexet keresnek online platformokon?

júl. 10. 23:09
 33/36 A kérdező kommentje:

#33 mint a pasik 99%-a.

Csak van aki tud szépen hazudni, van akinek van pénze és persze van akinek nagy farka van....

júl. 11. 07:49
 34/36 anonim ***** válasza:

34

És hol próbálsz ismerkedni?

júl. 11. 08:26
 35/36 A kérdező kommentje:

#35 ne haragudj a kérdésre válaszolj ha szeretnél.

Mert ez a 26. felesleg kérdés meg értetlenkedés nem igazán a kérdéshez tartozik.

júl. 11. 08:32
 36/36 A kérdező kommentje:

#30 nem voltam pszichológusnál.

Nyilván tudom hogy biológiailag orvosilag semmi gond a méretemmel eddig megfelelően működött, nyilván az idő mindenki felett eljár.

Viszont mindenki tudja milyen helyzetben van a magyar egészség ügy a mentálhigiéniás rész pláne. Több százezer komoly gonddal küzdő beteg ember nem kap ellátást, engem konkrétan kiröhögnének ha ilyen dolog miatt orvos kapacitást akarnék lefoglalni.

Meg attól hogy még 16x hallom hogy átlagos méret attól nem fog változni semmi.

júl. 11. 08:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!