Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti ismerkednétek, lefeküdnétek egy kispénisz komplexusos pasival?
Állítólag az átlag tartományba tartozó 14-15 cm de a betegség miatt nem tudom elhinni hogy ez elég lehet bármire is...
Főleg nem élvezet adásra, pedig az lenne a legfontosabb...
A jővőbeli potenciális partnereid hogyan fognak tudomást szerezni erről a komplexusról?
Miben nyilvánul meg a gyakorlatban az ismerkedés vagy már az intim együttlétek során?
#20 akkor rólad is lemaradtam.
#21 úgy szereznek tudomást hogy elmondom. Őszintén, a legelső mondatokban. Intim együttlét nincs ...
"Intim együttlét nincs ..."
Akkor mi értelme van ennek a kérdésednek?
Mi volt a célod a kiírásával?
#23 nem értem a kérdésedet...
A kérdés szerintem egyértelmű.
A cél mint minden kérdésnek megtudni a választ.
24
Azt írtad, hogy egy potenciális jövőbeli partnerrel "intim együttlét nincs".
Akkor miért kérdezed itt a nőket arról, hogy lefeküdnének-e egy méretkomplexusos férfival?
A valasz az h amig komplexusos vagy addig nem lesz no aki kivarja h mikor adod ezt le.
40 felett mar nem akarja az embert a masik szarat lapatolni.
#25 persze hogy nincs, mint ahogy a válaszok és az élet megmutatta egy nő se megy bele ilyesmibe.
Tehát nincs semmiféle intim együtt lét. Nem volt nincs és pláne nem is lesz.
Ha nincs partner nincs aktus...
"#21 úgy szereznek tudomást hogy elmondom. Őszintén, a legelső mondatokban. Intim együttlét nincs ..."
Nem tudom, én elég kevés dolgon tudok már meglepődni, de azért furcsának találnám, ha az első randin ezt még azelőtt közölné a randipartner, hogy a pincérnek lett volna ideje kihozni egy kávét vagy cappuccinot.
Megkérdezhetem, hogy ezek után mi az a folytatás, és mi az a reakció a nő részéről, ami a számodra legoptimálisabb forgatókönyv szerint történhet?
"az átlag tartományba tartozó 14-15 cm de a betegség miatt nem tudom elhinni hogy ez elég lehet bármire is..."
Pszichológusnál már voltál ezzel a problémáddal?
#29 gondolom randi előtt beszélgetsz ilyen olyan platformon. Tehát nem a pincér előtt mesélem el.
Legoptimálisabb? Pl hogy nem baj ha kicsi, elég, nézzük meg mit tudsz stb. Ilyesmi. Nyilván ilyen nem történik csak mondom ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!