Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, ti ismerkednétek, lefeküd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ismerkednétek, lefeküdnétek egy kispénisz komplexusos pasival?

Figyelt kérdés

Állítólag az átlag tartományba tartozó 14-15 cm de a betegség miatt nem tudom elhinni hogy ez elég lehet bármire is...

Főleg nem élvezet adásra, pedig az lenne a legfontosabb...

júl. 8. 22:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

A jővőbeli potenciális partnereid hogyan fognak tudomást szerezni erről a komplexusról?

Miben nyilvánul meg a gyakorlatban az ismerkedés vagy már az intim együttlétek során?

júl. 10. 21:15
 22/36 A kérdező kommentje:

#20 akkor rólad is lemaradtam.

#21 úgy szereznek tudomást hogy elmondom. Őszintén, a legelső mondatokban. Intim együttlét nincs ...

júl. 10. 21:38
 23/36 anonim ***** válasza:

"Intim együttlét nincs ..."

Akkor mi értelme van ennek a kérdésednek?

Mi volt a célod a kiírásával?

júl. 10. 22:10
 24/36 A kérdező kommentje:

#23 nem értem a kérdésedet...

A kérdés szerintem egyértelmű.

A cél mint minden kérdésnek megtudni a választ.

júl. 10. 22:16
 25/36 anonim ***** válasza:

24

Azt írtad, hogy egy potenciális jövőbeli partnerrel "intim együttlét nincs".

Akkor miért kérdezed itt a nőket arról, hogy lefeküdnének-e egy méretkomplexusos férfival?

júl. 10. 22:20
 26/36 anonim ***** válasza:
63%

A valasz az h amig komplexusos vagy addig nem lesz no aki kivarja h mikor adod ezt le.

40 felett mar nem akarja az embert a masik szarat lapatolni.

júl. 10. 22:34
 27/36 A kérdező kommentje:

#25 persze hogy nincs, mint ahogy a válaszok és az élet megmutatta egy nő se megy bele ilyesmibe.

Tehát nincs semmiféle intim együtt lét. Nem volt nincs és pláne nem is lesz.

Ha nincs partner nincs aktus...

júl. 10. 22:46
 28/36 anonim ***** válasza:

"#21 úgy szereznek tudomást hogy elmondom. Őszintén, a legelső mondatokban. Intim együttlét nincs ..."

Nem tudom, én elég kevés dolgon tudok már meglepődni, de azért furcsának találnám, ha az első randin ezt még azelőtt közölné a randipartner, hogy a pincérnek lett volna ideje kihozni egy kávét vagy cappuccinot.

Megkérdezhetem, hogy ezek után mi az a folytatás, és mi az a reakció a nő részéről, ami a számodra legoptimálisabb forgatókönyv szerint történhet?

júl. 10. 22:56
 29/36 anonim ***** válasza:

"az átlag tartományba tartozó 14-15 cm de a betegség miatt nem tudom elhinni hogy ez elég lehet bármire is..."

Pszichológusnál már voltál ezzel a problémáddal?

júl. 10. 23:01
 30/36 A kérdező kommentje:

#29 gondolom randi előtt beszélgetsz ilyen olyan platformon. Tehát nem a pincér előtt mesélem el.

Legoptimálisabb? Pl hogy nem baj ha kicsi, elég, nézzük meg mit tudsz stb. Ilyesmi. Nyilván ilyen nem történik csak mondom ....

júl. 10. 23:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!