Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el izgatni a findom?
Figyelt kérdés
Szub hajlamú pasi vagyok, mindig is az voltam az igaz, bár az utóbbi időben itt ott domináltam is már és nem volt rossz, de érzem, hogy nem én vagyok, de legalább megtanultam élvezni, még ha nem is az igazi. Viszont találkoztam egy 17 éves csajjal, aranyos meg minden, viszont az a flegma fajta, akik bejönnek és észre vette, hogy szub vagyok és elkezdett irányítani, de csak poénosan, én is poénosan veszem,de közben én nagyon élvezem. Nem használ ki pénzben, de azt érzem, ha akarná, kihasználhatna, ami nagyon zavar engem. Lehet, ha rájön kihasználja, de én addig szeretném elérni, hogy ne akarjam. Csak hogy lehetne ezt magamban megvaltoztatni?2024. júl. 8. 13:58
11/12 A kérdező kommentje:
9# majd fog valami csaj írni ;)
2024. júl. 10. 13:58
12/12 A kérdező kommentje:
10# neten keresztül nem akarom, hogy kihasználj. Izgató a gondolat, de egész fizetésekről van itt szó, én abba tuti nem megyek bele, aztán még tali sincs, csak neten keresztül mondasz valamit...
2024. júl. 10. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!