Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezdett el ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el ennyire izgatni a megcsalás?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatom amiatt ért véget, mert az akkori barátom félredugott konkrétan mindenkivel. Nyilván egyből szakítottam is.

Utána még egyszer előfordult velem életem során, hogy megcsaltak.

Sokáig nem is volt senkim, vagyis nem túl sokáig, alig két évig.

Most végre megtaláltam az igazit, bár amilyen perverz rá tudnám venni, sőt könyörögnöm sem kéne hogy mással csinálja előttem, de attól tartok, hogy mind a ketten megbánnánk. Mindent megtesz nekem, de sosem akarna megbántani.

Eleve rossz, hogy elkezdett izgatni az utóbbi fél évben a dolog, sosem akartam ilyesmire izgulni, mindig is szub voltam, de olyan szinten, hogy amellett hogy testileg “kihasznál” a párom, csakis én legyek neki.

Most pedig idegesít a gondolat, hogy ilyet akarok, mert nem akarok, nem szeretném hogy megcsaljon, a gondolat is taszít, de fel is izgat…

Eddig minden szexuális vágyamat megéltem és a párom is.

És most itt van ez, ez amivel nem tudok mit kezdeni.

Mit tegyek? L

2023. szept. 7. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%

Az nem izgatna, ha téged dugna más?

37F

2023. szept. 7. 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
hármas? vagy online szorakozzon mas csajokkal kezdetnek
 3/12 A kérdező kommentje:

Egyébként arra gondolok, hogy ugye a régi dolgok miatt kezdtem el a megcsalásra gerjedni, így dolgozza fel az agyam a traumát.

Szub is valószínűleg azért lettem, mert sokat bántottak gyerekkoromban, már 10 évesen is bdsm videókat néztem. De így, hogy már 21 vagyok, képes voltam még aberráltabbá válni egy olyan trauma miatt, ami 15 és 17 éves koromban volt.

Nem tudom mi lesz a következő. Akármi történni fog életemben, mind benne lesz a perverzióim közt? Ha elüt egy kocsi, akkor onnantól attól is beindulok vagy mi? :D

4/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha sikerül nem megcsalásnak felfogni a 3-as szexet akkor nem lenne gond. Ehhez viszont egy olyan nőt kellene találni aki benne lenne és megbízol benne valamennyire
2023. szept. 7. 21:19
 5/12 A kérdező kommentje:
2# A nőktől undorodom, kizárt dolognak tartom. Max néző lennék, ha bár az izgatna ha a párom seggét vagy talpát nyalhatnám amíg mást dug.
2023. szept. 7. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy a 3-asnál elvárt a leszbizés. Pont az mehetne amit te szeretnél. Ha találtok partnert rá
2023. szept. 7. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

A válaszok ott vannak a tudat alattidban. Azaz a tudat alattidban igenis kívánod, de a tudatos éned másik oldalról meg blokkolja a vágyaidat.

El kellene fogadni saját magad! Azt, hogy ez a vágyad IS hozzád tartozik.

Utána üljetek le a pároddal megbeszélni a dolgot, s azt is hogy mik a "menekülőszavak/jelzések" amikor a párod felhagy a másik nővel való foglalatoskodással. Fokozatosan haladjatok, lépésről-lépésre!

Először menjetek el valamelyik swingerbe és a párod csatlakozzon be egy gangbangbe. Onnan könnyen ki tudod hívni, s ott nem fog érzelmi kapcsolatba kerülni a másik nővel csak nettó szex lesz.

2023. szept. 7. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:

ekkora problémát csinálni valamiből, ami férfiként gyakorlatilag életérzés...

ugyanazt teszed, mint bármi más olyan késztetéssel, amit káros lenne a gyakorlatba ültetni: levezeted fantáziálás formájában.

2023. szept. 7. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 ha mindketten vágynak rá akkor miért lenne káros???
2023. szept. 7. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Ezek Cuckquean vágyak. Van ilyen. Olyan mint a cuckold férfiaknál.

Nekem volt egy nagyon érdekes levelezésem egy vuckquean hölgyel.

Ha érdekel átkúldöm privátban.

2023. szept. 8. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!