Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezdett el ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el ennyire izgatni a megcsalás?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatom amiatt ért véget, mert az akkori barátom félredugott konkrétan mindenkivel. Nyilván egyből szakítottam is.

Utána még egyszer előfordult velem életem során, hogy megcsaltak.

Sokáig nem is volt senkim, vagyis nem túl sokáig, alig két évig.

Most végre megtaláltam az igazit, bár amilyen perverz rá tudnám venni, sőt könyörögnöm sem kéne hogy mással csinálja előttem, de attól tartok, hogy mind a ketten megbánnánk. Mindent megtesz nekem, de sosem akarna megbántani.

Eleve rossz, hogy elkezdett izgatni az utóbbi fél évben a dolog, sosem akartam ilyesmire izgulni, mindig is szub voltam, de olyan szinten, hogy amellett hogy testileg “kihasznál” a párom, csakis én legyek neki.

Most pedig idegesít a gondolat, hogy ilyet akarok, mert nem akarok, nem szeretném hogy megcsaljon, a gondolat is taszít, de fel is izgat…

Eddig minden szexuális vágyamat megéltem és a párom is.

És most itt van ez, ez amivel nem tudok mit kezdeni.

Mit tegyek? L

2023. szept. 7. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"ha mindketten vágynak rá akkor miért lenne káros???"

mert nem annyiból áll a dolog, hogy ha valamire vágytok, akkor abból semmi rossz nem lehet.

na meg olvasd el újra a kérdést: a kérdező tele van ellentmondásos érzésekkel, egyúttal taszítja is a megcsalás gondolata

2023. szept. 8. 10:06
 12/12 A kérdező kommentje:
11# Köszi, hogy elmondtad helyettem is, nekem nincs erőm magyarázkodni. :D
2023. szept. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!