Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kezdett el izgatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el izgatni a findom?

Figyelt kérdés
Szub hajlamú pasi vagyok, mindig is az voltam az igaz, bár az utóbbi időben itt ott domináltam is már és nem volt rossz, de érzem, hogy nem én vagyok, de legalább megtanultam élvezni, még ha nem is az igazi. Viszont találkoztam egy 17 éves csajjal, aranyos meg minden, viszont az a flegma fajta, akik bejönnek és észre vette, hogy szub vagyok és elkezdett irányítani, de csak poénosan, én is poénosan veszem,de közben én nagyon élvezem. Nem használ ki pénzben, de azt érzem, ha akarná, kihasználhatna, ami nagyon zavar engem. Lehet, ha rájön kihasználja, de én addig szeretném elérni, hogy ne akarjam. Csak hogy lehetne ezt magamban megvaltoztatni?
2024. júl. 8. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi az a findom?
2024. júl. 8. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
#1 fimdom = financiális BDSM, amikor a szubmisszív fél anyagi kihasználásáról szól a történet.
2024. júl. 8. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Hű, ilyen is van? Én szívesen élősködők masokon, kicsit se zavar, ha mindent ő fizet. És mivel sub, csak az várja hogy megalázzam ezért.
2024. júl. 9. 15:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Van sajnos 😅 na de hogy tegyek ellene, hogy ne legyek ilyen? 😅
2024. júl. 9. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Majd egy év múlva hagyd abba
2024. júl. 9. 15:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Miért pont egy év múlva? 😂
2024. júl. 9. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert jóból is megárt a sok. Egy évig megveszel nekem mindent, cserében egy ketrecben laksz a pincében
2024. júl. 9. 20:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, kihagyom 😂 de valaki majd rád ír. Nekem ennél több kell.
2024. júl. 9. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 1 évig adóztam rendszeresen egy fiatal 19 éves Úrnőnek.

Ha megjött a fizum elutaltam neki az Őt megillető adót.

Cserében skypeon keresztül csicskáztatott, alázott, feladatokat adott...

Ha lenne rá lehetőségem újra megtenném!

2024. júl. 9. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 akkor mondd, mit szeretnél!
2024. júl. 10. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!