Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamarosan 23 éves leszek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan 23 éves leszek és még szűz vagyok. Lesz még lehetőségem valaha elveszteni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok amúgy, és nem, nem banyarem kategória. Teljesen átlagos vagyok, szokták rám mondani néha azt is, hogy csinos. Persze a szépség relatív, de nincs akkora baj, hogy rám se nézzen senki.

Csak sok minden miatt úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt idom ismerkedni, és egyéjszakás kalandba semmiképp nem tudnék belemenni, mert úgy érzem, magamat köpném szembe.

És eszembe jutott, hogy 23 éves szűzként már senkinek sem fogok kelleni.

2024. jún. 28. 07:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én már 33 éves szűzzel is voltam.

Azóta van gyereke.

2024. jún. 28. 09:17
 12/23 anonim ***** válasza:
25%

Ha már ilyen a felfogásod, hogy ezt kérdezed, lehet nem. Ismerek 30+-os szűz csajt is, aki "nehezen ismerkedik". Ami igaz is, mert baromira gáz, hogy 1+ év után sem mert találkozni senkivel. Tipikusan csak pazarolja a pasik idejét és NAGYON komolytalan kislány kategória. Jobb is elkerülni ezt a fajtát.

Nekem van jó és rossz tapasztalatom szűz csajokkal. Volt nálad idősebb szűz csaj akivel tartósabb szexkapcsolatom lett végül, de csak anál és orál volt. Sok dolgot megéltünk, elég perverz csaj volt.

Nem vagy lemaradva semmiről, nem kell elsietni semmit, viszont ha komolyan gondolod a dolgot, akkor tenned kell érte és igenis merned kell lépni, haladni.

#8:

Én is azt hittem régen értéksebben a szűz csajok, pedig igazából nem! Mondjuk 18-20 éves korig még okés, utána már csak jelzi, hogy valami nagyon nem kerek velük. Vagy tipikus hercegnő kategória aki azt hiszi a legjobbat érdemli, de az olyan mérce alapján, hogy kb a Disney meséken nevelkedett és az ottani herceget várja, vagy más probléma van vele. A hűségről meg annyit, hogy lehet az első szex után rákap és faxról faxra ugrál majd, mert rákap a jóra. Akkor majd becsülheted a szüzességét utólag...Persze vannak akiknél annyira meghatározó az első, hogy valóban hűségesebbek tudnak lenni hozzá, néha még úgy is, hogy már a 2. vagy 3. van, de az elsővel még szívesen összejárnak dugni.

Szerencsére vannak normális nők, hűségesek, akár 15 évesen, akár 25 évesen veszítette el. Nem attól függ mikor veszítette el, hanem milyen a személyisége, miket élt meg, mik hogyan változtatták meg.

2024. jún. 28. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Itt is van ismerkedési kategória, itt is próbálkozhatsz!
2024. jún. 28. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
7. A csórók sem normálisak, sajnos.
2024. jún. 28. 09:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Just chill. Azért még fiatal vagy😀😀
2024. jún. 28. 11:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép lány vagy 27 évesen sem lesz probléma...
2024. jún. 28. 11:07
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Maradj az

Legalább egy férfi sem kaphat meg

2024. jún. 28. 16:09
 18/23 A kérdező kommentje:

Hát igazából én majdnem egy évig voltam egy aszex sraccal, és ott a személyiségünk nagyon jól passzolt, csak ugye nem volt köztünk semmi.

Aztán szakítás után nyilván nem kezdtem el egybol randizgatni, mert nem vagyok az a típus, aki a vigaszt egy férfi kihasználásából keresse.

Aztán egy olyan srácot fogtam ki, aki nagyon sokat ivott, és neki hat… nem működtek rendesen a dolgok odalent, szóval emiatt ott sem lett semmi kézen és szájon kívül.

Persze azóta is randizgattam sracokkal, hogy ennek vége lett, de 1-2 randi után én nem fogok lefeküdni igazából senkivel. Mert számomra ez egy érték lenne és szeretném azt az embert ténylegesen tisztelni és becsülni akivel megteszem. Meg amúgy egy nagyon őszinte és nagyon hűséges ember vagyok, szóval ez is közrejátszik.

De sajnos azt látom, hogy ez s mai világban inkább hátrány, mint előny.

2024. jún. 28. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Azért 30 évesen ha szűz leszel és még mindig a pasik iránt vonzódsz akkor azért el fognak gondolkodni az emberek, hogy lehet, hogy valami gond van veled...akkor már felmerül, hogy aszexuális vagy....

De egynlőre nincs ezzel gond. Csak ne egy impontenst meg türelmetlen erőszakosabb fajtát keress, és ne egy alkoholistát.

2024. jún. 28. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Bele se merek gondolni hány üzenet kaphatott szegény
2024. jún. 29. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!