Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szégyenlős vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szégyenlős vagyok a barátom előtt, de ki akar nyalni, mit tegyek? Nektek milyen érzés nyalni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy a hüvelynek és a nedvességnek van valami alap szaga/illata? Mert az enyémnek ilyen édes-savanykás, én magam nem mondanám ezt szagosnak de félek hogy neki ez undorító lesz és előttem olyan női voltak akiknek semmilyen szaga nem volt.

Fiúk, férfiak, amikor nyaltok, mit éreztek, milyen szaga van általában,vagy van egyáltalán szaga? És maga a nyalás milyen érzés?

2024. jún. 27. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindnek van alap szaga ,íze de csak egyszer fordult elő velem hogy elment a kedvem a nyalastól.
2024. jún. 27. 09:39
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha az elötted levöknek nem volt semmi szaga, illata akkor a tiednek sem lesz. (Mert akkor nagyon csökkent a szaglása ha nem érezte!) Minden puncinak van szaga, illata. Ne foszd meg ettöl az illattol a barátodat. Szüksége van rá! De tényleg!!!!!
2024. jún. 27. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Ne szégyenlősködj!!! Csak tedd szét a lábad szépen és lazulj el! Ne agyalj baromságokon...! Mi pasik imádjuk a puncit, nektek lányoknak meg csak élvezni kell és kész! Hallgass rám és imádni fogod! No para!
2024. jún. 27. 10:03
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Nincs szagtalan punci. Hogy gondolhatsz egyaltalán ilyet? Ha annyira aggaszt akkor fürödj közvetlenül előtte.
2024. jún. 27. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Szia szia!

Szívesen véleményezek.

Pm

2024. jún. 27. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Imádni fogja. Engedd meg neki!
2024. jún. 27. 11:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Az orális szex teljesen normális dolog. Szex előtt amúgy is szokás fürödni. Mi rendszeresen csináljuk a férjemmel egymásnak de még sosem fordult elő olyan hogy valamelyikőnknek rossz íze vagy szaga lett volna. Én azt tapasztaltam hogy a férfiak is szeretik csinálni, nyilván ez oda-vissza működik, én is szívesen csinálom a páromnak szájjal.
2024. jún. 27. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket, mint a 15-ös, nem lehetne màr kiba$zni innen?
2024. jún. 27. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Tisztálkodás, és alapos borotválkozás nem árthat. A pisiben pácolt pulikutya nyalogatása elég lelombozó tud lenni.
2024. jún. 28. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!