Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szégyenlős vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szégyenlős vagyok a barátom előtt, de ki akar nyalni, mit tegyek? Nektek milyen érzés nyalni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy a hüvelynek és a nedvességnek van valami alap szaga/illata? Mert az enyémnek ilyen édes-savanykás, én magam nem mondanám ezt szagosnak de félek hogy neki ez undorító lesz és előttem olyan női voltak akiknek semmilyen szaga nem volt.

Fiúk, férfiak, amikor nyaltok, mit éreztek, milyen szaga van általában,vagy van egyáltalán szaga? És maga a nyalás milyen érzés?

2024. jún. 27. 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Olyan nincs hogy semmilyen "szaguk nemvolt, hazudik! Minden vaginának, puncinak, p.nának van "szaga, a női hormonok miatt! Ez indítja be túlnyomórészben a férfiakat.
2024. jún. 27. 08:53
 2/19 anonim ***** válasza:
3%

Én még nem találkoztam édes-savanyúval.

Savanyú általában a gombás szokott lenni..

2024. jún. 27. 08:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira félsz, mosd meg előtte.
2024. jún. 27. 08:55
 4/19 A kérdező kommentje:
#1 nem mondott semmit az ezelőtti nőinek a puncijárol, én csak attól tartok hogy lehet hogy előttem csak szagtalanokat nyalt
2024. jún. 27. 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Nincs teljesen szagtalan. Valami íze, szaga van, bár nem jelentős és kifejezetten izgató. Ne aggódj ezen! Csak egy nőt nem volt kedvem emiatt kinyalni, de az konkrétan büdös volt.
2024. jún. 27. 08:59
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Van a puncinak illata,íze.Ez számunkra izgató,ettől ne félj.Már a látvány is az amikor nedvesedik a punci,mer tudjuk,hogy arra vágyik ami nekünk van.
2024. jún. 27. 09:03
 7/19 anonim ***** válasza:
10%
Akit nem lehet kinyalni elhagyom
2024. jún. 27. 09:04
 8/19 A kérdező kommentje:
#7, nem kisfiúk válaszára voltam kíváncsi :D
2024. jún. 27. 09:05
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok az de ez alap és a kislànyok a szégyenlősek...
2024. jún. 27. 09:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tetszel neki nem fog undorodni a puncidtól.
2024. jún. 27. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!