Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszul érzem magam, hogy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam, hogy ez történt? (.)

Figyelt kérdés

Szóval a terhességem kezdetétől fogva tiltott volt a szex. És minden olyasmi ami nekem orgazmushoz vezet. Szóval megszültem császárral és hát kellett 3 hónap a szülés után, hogy eljussunk odáig, hogy megpróbáljuk a szexet. Hát fájt,pedig ugye nem hüvelyi úton szültem. Aztán még 2 hónap próbálkozás a szexszel, hol jobb ,hol rosszabb élményekkel és most pár hete ,hogy lassan 5 hónapos lesz a babánk, na most van akkora szexuális étvágyam és úgy tudom élvezni a szexet, mint még soha. Sokszor a férjem nem bírja a tempót 😂. De ma az történt, hogy ebédelt a baba, és utána letesszük aludni. El is aludt és hát egy szobaba van velünk egyelőre és a férjemmel mit ne mondjak, egymásnak estünk. És mikor elélveztünk akkor vettük észre ,hogy a baba nem is alszik, csak forgolodik a kisàgyban, bár a rácsvédőtől talán nem látott semmit, de olyan rosszul érzem most magam, hogy úgy szexeltünk, hogy a gyerek kb végig fent volt.

Veletek volt ilyen?

2024. jún. 22. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Öthónapos baba semmit nem észlelt, ami megmaradt volna az emlékezetében.

3-4 év múlva esetleg visszaemlékezik arra, ami 3-4 éves korában, ill. később történt. Te mire emlékszel a gyerekkorodból? Ugye, hogy csak a 3-4 éves korodból emlékszel erre-arra vissza?

2024. jún. 22. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő még nemtudja értelmezni a történteket, de értem hogy kellemetlen.
2024. jún. 22. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
3! Hát az volt. Tudom, hogy pici még, csak mégis olyan hülyén vette ki magát a dolog.
2024. jún. 22. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggasszon az eset.
2024. jún. 22. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
No para. 5 hónapos baba nem tudja mi történik. Nekünk is volt ilyen, de aggódtuk túl.
2024. jún. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!