Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent,ha nem akarok lány lenni?
A legtöbb fiatal lány elégedetlen a testével, ez mindig így volt. Altalaban idővel elfogadják magukat az emberek. Most rátesz egy lapáttal hogy egy gombnyomásra elérhetők a tökéletesre photoshoppolt instacelebek. Esetleg zaklattak, ezért utálod a nőiessegedet?
Szerintem is az okot kell megtalálni. Ha nem így teszel örökké utálni fogod magad.
"A legtöbb fiatal lány elégedetlen a testével, ez mindig így volt. "
Addig......amíg le nem töltik az Instagramot.
És a rengeteg simp fiú felboostolja az egóját.
Vagy pedig a Tinder, ott 100% a az egóboost.
9. Szerintem attól higy valaki felrak pár képet magáról és páran likeoljak attól nem fogja jobban szeretni a testét. Hanem továbbra is el a kis fantaziavilagában ahol a nők tökéletesek, tökéletes egyensmink, nincs a derekukon háj, nincsenek stiraik stb. A mai tini ezeket a photoshoppolt képeket veszi az ideálnak. A lányok amugyis érzékenyebbek, ez a természetéből fakad, őket jobban lehet befolyásolni. Ezért is több az női evészavaros. Ezért is nagyobb a FTM transzok aránya.
Tehát ha hallgat az olyan válaszokra mint "nonbinary vagy", akkor soha sem fog igazi választ kapni a kérdéseire. Nem létezik nem nélküli ember. Tudom hogy az angolban kulonvalasztjak a született nemet és azt a nemet aminek érzed magad, de nem létezik olyan hogy nem nélküli. Lelkileg sérült, bantalmazott, agymosott gyerekek viszont léteznek. Ha nagyon össze van zavarodva valaki akkor pszichológust javaslok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!