Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyekhez, lenne egy kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekhez, lenne egy kérdésem. Úgy alakult, hogy a barátnőmmel szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Ezután letiltott mindenhonnan, de most, 2-3 hét elteltével, újra feloldotta a tiltásokat mindenhol. Mi ebben a jó?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle, miért tette ezt. Azt válaszolta, hogy időre volt szüksége, hogy túllépjen rajtam, és most feloldott, mert már más férfival van és túltette magát.Ezen jót nevettem, de kíváncsi lennék, szerintetek mi lehetett a célja ezzel a gyerekes viselkedéssel?

2024. jún. 17. 10:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem bántani akarlak, de kicsit nőiesen írsz. Túlságosan odavoltál a nőért, ezt mi nők egy idő után megunjuk:( Nem kell bunkónak lenni és tisztelni kell a nőt, de ha ennyire ragaszkodsz és ezt ilyen női módon, az kicsit ront a férfi minőségeden. Valószínűleg felszedett egy kevésbé érzelmes palit, aki megfektette egy mozi után. A csaj is ennyit ér, szóval nem védeni akarom. Egyszerűen csak ez a helyzet elég ahhoz, hogy tanulj az esetből és ha életreszolo kapcsolatot akarsz, legközelebb jobban odafigyelj a jelekre.
2024. jún. 19. 20:18
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, ez elmúlt napokban nagyon magam alatt vagyok, mert rohadtúl hiányzik, és ez váltja ki belőlem ezeket a gondolatokat. Nem szoktam ennyire. Mindenesetre tanultam a történtekből egy életre.
2024. jún. 20. 09:41
 23/23 anonim ***** válasza:

8as-hoz plusz

Vagy már a kapcsolat alatt is csalt ami valószínű!

Kipróbálta a friss húst,de szarabb volt mint te valószínű!

Így még kicsit maradhatsz!

Azonnal dobni!

Amúgy ez a 2-3 hetes tiltás a Nárcisztikusok szokása!!!

Itt még nemmúlnak el teljesen az érzelmeid,és tudja vissza fogsz menni hozzá!

Mielőbb néz ennek utána ha nemvagy vele tisztában hogy miaz amit takar ez valójában!!!

Amit leírnak,az minden úgy igaz ahogy ott van!

Ez a 2-3 hét vajon mire jó neki!?

Hogy ki tudja élni a beteges vágyait mással-másokkal,amit neked nem mond el,akkor sem ha kérdezed!

De ő mindig mondja minden így jó ahogy veled van,ilyen jó soha senkivel még.

De te látod rajta hogy nem elég neki,de nem mond semmit hogy szeretné! Valószínű mert valami más ami veled van,attól azt máshol megkapja.

szept. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!