Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyekhez, lenne egy kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekhez, lenne egy kérdésem. Úgy alakult, hogy a barátnőmmel szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Ezután letiltott mindenhonnan, de most, 2-3 hét elteltével, újra feloldotta a tiltásokat mindenhol. Mi ebben a jó?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle, miért tette ezt. Azt válaszolta, hogy időre volt szüksége, hogy túllépjen rajtam, és most feloldott, mert már más férfival van és túltette magát.Ezen jót nevettem, de kíváncsi lennék, szerintetek mi lehetett a célja ezzel a gyerekes viselkedéssel?

2024. jún. 17. 10:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez nem gyerekes, csak biztos nem akart látni, most meg már hidegen hagyja a léted. Te meg nem bírsz ezzel megbírkózni
2024. jún. 17. 11:45
 12/23 A kérdező kommentje:
Kérlek, magyarázzátok meg hogy, miért gyerekes a viselkedésem? Mert borzasztóan szerettem őt, és most keresem a válaszokat arra, hogy hogyan mondhatta nekem közel másfél év együttlét után, hogy amíg ő külföldön van, bármit csinálhatok, csak ő ne tudjon róla, és hogy más férfiakkal szeretne ágyba bújni. Emellett nem is beszélve arról, hogy egy sráccal chatelt többször is, még az ágyban is mellettem, és ezt nagyon rosszul vettem persze , hogy féltékenykedtem. Tudom, hogy nem volt tökéletes a kapcsolatunk, de én fülig szerelmes voltam belé, és állítása szerint - amit már kezdek kételkedni - ő is belém. A szex is mindig átlagon felüli volt, ezt mindig hangsúlyozta is. Teljesen összetört belül, és csak próbálom kitalálni, hogyan tehette ezt velem. Teljesen kifordultam magamból, ráadásul ha egyszer már letiltott, akkor miért oldott fel? Tudta jól, hogy rá fogok írni, mert szeretem.
2024. jún. 18. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Ha nagyon fiatalok, akkor még belefér a viselkedése, hogy másokat is ki akar próbálni. De nőként mondom, hogy ha valakibe annyira szerelmes vagyok, akkor nem akarom, hogy más pali kúrogasson. Azért oldott fel, hogy nézd, hogy elvan mással és jatszadozzon veled.

Ahogy látom, elérte a célját, mert bár állítjátok, hogy utáljátok, ha játszanak veletek, mégis az olyan nők után sírtok, akik hülyére sz.opatnak.

2024. jún. 19. 14:57
 14/23 A kérdező kommentje:

Én 35, ő pedig 34 éves.

Fáj nagyon az igazság, de teljesen igazad van. Behúzott a csőbe. Életemben nem találkoztam még ilyen nővel, és teljesen elcsavarta a fejemet. Nagyon szerelmes voltam, és sajnos nem vette észre a jeleket. Meg nem is hittem volna, hogy ilyet képes lenne mondani, főleg azok után, amiken átmentünk. Hatalmas csalódás...

2024. jún. 19. 16:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Hogy húzott be a csőbe?
2024. jún. 19. 18:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy az elhidegült viselkedésével és azzal, amiket mondott, meg hogy más palival is szeretne ágyba bújni, kiprovokálta, hogy egy megkeseredett, lelkibeteg, féltékeny f@sz lett belőlem. És ez jó indok volt neki , hogy kilépjen. Ki akar lenni egy ilyen férfival? Rám kent mindent és letiltott megszűnt létezni. Próbáltam elmondani neki, hogy mennyire fájt ez nekem, de hidegen hagyta. Lehet, hogy most egy szánalmas balf@sz vagyok, de borzalmasan hiányzik, és a mai napig szeretem.
2024. jún. 19. 18:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnalom:( Sokszor akármennyire is szemet volt a másik, még mindig epekedünk érte.

De hogy csavarta el a fejedet? Miben volt más, mint az előző nők?

2024. jún. 19. 19:12
 18/23 A kérdező kommentje:

Első látásra beleszerettem a legcsodálatosabb arc és szemek amit valaha láttam. Ahogy tekintetünk találkozott, minden más megszűnt létezni. Úgy éreztem, mintha egy régóta elveszett darabját találtam volna meg a lelkemnek. Egyből tudtam, hogy az életem örökre megváltozott. Az idő megállt körülöttünk, és minden gondolat eltűnt a fejemből, csak ő létezett. Éreztem, hogy egy mély, megmagyarázhatatlan kötelék fűz hozzá, mintha mindig is őt kerestem volna.

Éjszakába nyúló beszélgetések, hajnalig tartó szenvedélyes szeretkezések töltötték meg az együtt töltött időnket. Minden pillanat, amit vele töltöttem, egy újabb emléket jelentett, amelyet soha nem akartam elfelejteni. Az együtt töltött éjszakák alatt felfedeztük fel egymás lelkének legmélyebb titkait.

Ahogy az előbb is írtam, azzal húzott be a csőbe, hogy hagyta, hogy ez legyen belőlem. De ez csak ürügy volt számára, hogy később kiszálljon egy másik srácért. Én még szerelmes és naív voltam, míg ő már hetek óta máshol kereste a boldogságot.

2024. jún. 19. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Hallod legyél már férfi,viselkedj férfiként..
2024. jún. 19. 19:49
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hogy meghallgattál.Megpróbálok…
2024. jún. 19. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!