Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyekhez, lenne egy kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyekhez, lenne egy kérdésem. Úgy alakult, hogy a barátnőmmel szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Ezután letiltott mindenhonnan, de most, 2-3 hét elteltével, újra feloldotta a tiltásokat mindenhol. Mi ebben a jó?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle, miért tette ezt. Azt válaszolta, hogy időre volt szüksége, hogy túllépjen rajtam, és most feloldott, mert már más férfival van és túltette magát.Ezen jót nevettem, de kíváncsi lennék, szerintetek mi lehetett a célja ezzel a gyerekes viselkedéssel?

2024. jún. 17. 10:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Arra, hogy most majd kiposztolja az új hapijával a nyaralós-vigyorgós fotókat, te meg nézd. Az igazi visszavágás, ha most te tiltod le a csajt. Örökre.
2024. jún. 17. 10:15
 2/23 anonim ***** válasza:
37%
Ez a csaj sosem szeretett igazan,csak szamar voltál,amig nincs lo,ha van egy csepp eszed tiltod!
2024. jún. 17. 10:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki engem letiltott annál én már nem tudtam meg sosem, ha feloldott. Nem tiltottam, de nem ismerősöm és nem nézegetem.
2024. jún. 17. 10:23
 4/23 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek. Én is gondoltam erre, de lehet, hogy éppen az a célja, hogy én tiltsam le, így nem lesz lelkiismeret-furdalása?1,5 évet voltunk együtt. Arról nem is beszélve, hogy egy hónappal ezelőtt még azt hajtogatta, mennyire borzalmasan nagyon szeretett engem, most meg hirtelen más karjaiba futott.
2024. jún. 17. 10:24
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyat se szoktam nézegetni, aki nem tiltott le, sőt olyat se, akivel együtt vagyok:)
2024. jún. 17. 10:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
A szabály egyszerű: ha valakinek nem kellek, akkor nem foglalkozom vele. Eddig el kell jutni a gondolkodásban, de ha megvan, akkor többet ilyen kérdés nem merül fel.
2024. jún. 17. 10:25
 7/23 A kérdező kommentje:
Pontosan. Én nem akarok már tőle semmit, különösen ezek után. Azonban elszomorítónak és rendkívül gyerekesnek tartom, hogy egyesek így viselkednek. Ha vége, akkor vége. Miért kell a másikat tovább bosszantani?
2024. jún. 17. 10:41
 8/23 anonim ***** válasza:
47%
Aki 2-3 hét alatt továbblépett az vagy nem szeretett vagy már a kapcsolat alatt is volt kialakulóban valakivel valami és azért szakított, hogy ne csaljon meg.
2024. jún. 17. 10:46
 9/23 anonim ***** válasza:
Csak azt lehet bosszantani, aki bosszankodik. Ehhez kell a gondolkodás változása. Nekem volt olyan, hogy 1 héttel később már mással volt. De ez nem igazán érdekelt. Még akkor sem, ha nekem senki nem volt. Idő kellett, hogy kipihenjem és a pihenéssel foglalkoztam:)
2024. jún. 17. 10:57
 10/23 anonim ***** válasza:
Tartott attól hogy a te gyerekes viselkedéseddel zaklatni fogod. Nem nevettél te rajta!
2024. jún. 17. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!