Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy prosti hogy tudja feldolgo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prosti hogy tudja feldolgozni azokat a dolgokat amik vele történt/történek?

Figyelt kérdés

Mármint mindenkivel le kell feküdnie ha akarja ha nem. A strici veri, elveszi a pénzét. Gondolom barátjuk sincs annyira.

Van olyan ember akiben ők bízni tudnak?

2024. jún. 17. 09:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Tévhit, hogy a többségét verik. Igen, vannak olyan szerencsétlenek akiket kényszerítenek, de azért a nagy részük önszántából vállalja. Magyarországon legális a prostitúció, szóval lakásos k/rvaként, pl. masszázsra kiváltott vállalkozóival (taj, tb, minden fizetve) éveken át el lehet lenni.

Nincs sehol leírva, hogy kötelező mindenkit fogadnia. Ha ügyesen csinálja akkor kialakul az ügyfélkör és nem lesz rászorulva, hogy beengedjen full idegeneket az utcáról.

Az útszéli csajok, akiket mindenki lát az a szakmájuk legalja. A teljes k/rva állomány nem több mint 10%-a.

2024. jún. 17. 09:21
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Én balogatom meg kit valalok és kit nem. És nem nem ver, senki. Napi 10000ft adok le, a többi az enyém. Van egy kutyám és vann egy két barátom. Sőt itt gyakorim is szoktam beszélgetni, valakivel és neki is ki tudom beszélni magam. Bízni akkor se bízék meg túl sok emberben ha nem lennék prost, inkább bízom a kutyámban mint egy emberben.
2024. jún. 17. 09:35
 3/16 anonim válasza:
16%

Kit érdekel? Ők választottak.

A 2 meg jatsza itt magát közbe lehet hogy napi szinten kék zöldre van verve. Lusták voltak tanulni, így jártak.

2024. jún. 17. 10:00
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

3 Látszik hogy semmit nem tudsz erről.:D

Inkább az a bajod,hogy többet keresnek mint te.:D

2024. jún. 17. 10:05
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
3 nem játszom magam. 4 biztos hogy igaza van irigykedsz 🖕🏿
2024. jún. 17. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
3n nem irigykedem,de ha szerinted a 3-asnak igaza van...hát jó.
2024. jún. 17. 10:50
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
6 rosszul fogalmaztam elnézést úgy értettem hogy a 4 nek igaza van és a 3 irigykedik 😅
2024. jún. 17. 11:00
 8/16 anonim válasza:
35%
3 vagyok. Nem vagyok irigy arra hogy össze fekszel mindenkivel vernek és még sincs pénzed.
2024. jún. 17. 11:06
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Na azért.:P :D

Közeli "ismerős" is ezt a szakmat választotta,lehet ismered is ha pesti vagy,mármindenhol bolt kb.:D

Ő is megvalogatja az ügyfeleket,bár érdekes természetű..de neki pl volt több kapcsolata is már.

Bizalom az nem sok van az emberek felé benne sem.

2024. jún. 17. 11:07
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
Mit kéne feldolgozzon? Ugyan azt teszi mint bármelyik másik női társa, szexel juttatásért cserébe. Max annyi a különbség köztük meg az átlag között, hogy kp helyett lakást, élelmet, ruhákat, stb tesz le a "megrendelő" az asztalra, de a lényegen nem változtat. Testi szolgáltatást nyújt haszonért cserébe.
2024. jún. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!