Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem vele de csaja van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem vele de csaja van?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy srác akit nemrég ismertem meg. Találkoztunk párszor (más ügyben), nagyon egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg a közös téma is. Sokáig úgy tűnt közömbös vagyok számára de aztán egyszer csak elkezdett egyértelmű jeleket küldeni felém. Majd jött a sokk: megtudtam hogy barátnője van (instán láttam meg a képeiket).

Az ezt követő találkozáson én távolságtartóbb voltam ő viszont egyre közvetlenebb lett és már nagyon személyes témák is feljöttek.

Majd legközelebb már meg akart csókolni amit az elején elutasítottam de aztán mégis belementem és végül lefeküdtem vele.

Ezután mondtam neki hogy ez hiba volt… azt mondta ő is tudja hogy nem szép dolog de szüksége van valakire aki feltölti, és aki mellett jól érzi magát mert sok a problémájuk amit valószínű nem tudnak megoldani.

Ő ezt folytatni akarja, azt mondja meglátná merre megy ez az egész. Nekem meg ez nagyon rossz mert őszintén szólva számomra ő minden szempontból ideális, soha nem találkoztam még olyannal akivel ennyire egyformán gondolkodunk. Nem tudom hogy kezdek e érezni valamit iránta vagy ez csupán a fizikai vonzalom.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Én úgy érzem nem tudom elengedni. Nagy szemétség “kivárni” a szakítást így? (Barátnője külföldön van így most egy kis ideig biztos nem lesz semmi).

2024. jún. 16. 00:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
34%
Itt vagyok! Segítek! Ezekkel a bunkokkal ne is foglalkoz csak rámfigyelj! Most tedd a tenyered a szivedre. Érzed a dobogását? Na azt most szorozd meg kettővel, ha mellettem lennél és egy jó pohár kétszívószállas limonádé társaságában dumcsizgatnánk az élet nagynak mondott dolgairól. 😅
2024. jún. 16. 16:10
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!