Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem vele de csaja van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem vele de csaja van?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy srác akit nemrég ismertem meg. Találkoztunk párszor (más ügyben), nagyon egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg a közös téma is. Sokáig úgy tűnt közömbös vagyok számára de aztán egyszer csak elkezdett egyértelmű jeleket küldeni felém. Majd jött a sokk: megtudtam hogy barátnője van (instán láttam meg a képeiket).

Az ezt követő találkozáson én távolságtartóbb voltam ő viszont egyre közvetlenebb lett és már nagyon személyes témák is feljöttek.

Majd legközelebb már meg akart csókolni amit az elején elutasítottam de aztán mégis belementem és végül lefeküdtem vele.

Ezután mondtam neki hogy ez hiba volt… azt mondta ő is tudja hogy nem szép dolog de szüksége van valakire aki feltölti, és aki mellett jól érzi magát mert sok a problémájuk amit valószínű nem tudnak megoldani.

Ő ezt folytatni akarja, azt mondja meglátná merre megy ez az egész. Nekem meg ez nagyon rossz mert őszintén szólva számomra ő minden szempontból ideális, soha nem találkoztam még olyannal akivel ennyire egyformán gondolkodunk. Nem tudom hogy kezdek e érezni valamit iránta vagy ez csupán a fizikai vonzalom.

Mi a véleményetek erről a helyzetről? Én úgy érzem nem tudom elengedni. Nagy szemétség “kivárni” a szakítást így? (Barátnője külföldön van így most egy kis ideig biztos nem lesz semmi).

2024. jún. 16. 00:47
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tudom hogy van abban ráció amit irtok. Innen nekem nehezebb normálisan átgondolni ezt, soha nem voltam még ilyen helyzetben.

És igen ettől én is felek hogy mi lesz ha a lány hazajön külföldről, mert bár most azt mondja amint hazajön beszél vele de ugye ki tudja…

Őszintén szólva legbelül nagyon szeretném azt hinni hogy szakítanak és bele tudunk kezdeni valamibe, mert szerintem már érzek valamit iránta :/

Egyébként az hogy sok a közös bennünk az nem kamu mert az elején nem ismerkedési szándékkal talalkoztunk és ott tudtam meg róla sokmindent, erre értettem hogy nagyon hasonlóak vagyunk.

De jogos egyébként minden vélemény úgyhogy most kicsit gondolkodnom kell azt hiszem.

2024. jún. 16. 11:14
 12/41 A kérdező kommentje:

#5 köszönöm az önzetlen felajánlást, nem élnék vele 😄

De az a része nem rossz ötlet hogy kicsit leteszteljem mennyire érdekelné ha azt mondanám neki mással is találkozok. De Sorry nem fogok rad írni 😅

2024. jún. 16. 11:15
 13/41 anonim ***** válasza:
69%
Hogyan találkoztatok egyébként?
2024. jún. 16. 11:16
 14/41 A kérdező kommentje:
Tetoválást készített nekem
2024. jún. 16. 11:18
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Terováló művész úr? Jóval kezdesz te is bocsi! Szerinted "ha összejönnétek, amiről már most álmodozol. Szerinted hozzád hű lesz? A nagy b.dös négylábú hím tagját azt! De megérdemled! A karma vissz.b.sz arra számíts!
2024. jún. 16. 11:26
 16/41 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező de tényleg az vagy amit a 9 es írt!
2024. jún. 16. 11:28
 17/41 A kérdező kommentje:

Igen tetováló. 3 kisebb tetoválást csinált nekem emiatt jártam vissza.

Nem tudom, hogy hozzám hű lenne-e. Ez sokban függ attól mik a jelenlegi problémáik a barátnőjével. Erről tudok egy két dolgot de nem mindent még.

Én nem gondolnám hogy ettől r.b@nc lennék. Nem én felelek más kapcsolatáért, egyértelmű hogy sz.r a lánynak de ha engem megcsalnak én se azt hibáztatnám akivel megcsaltak, hanem a páromat.

És igen, lehet önző dolog de magamnak akarok jót. Ha vele lehet jó akkor azt akarom, ha meg nem akkor hagyom.

2024. jún. 16. 11:35
 18/41 anonim ***** válasza:
77%
Én lennék a 3, 5, 11 kommentáló. Most komoly? Egy tetováló? KOMOLY? Aki napi szinten találkozik páciensekkel és hatalmas nagy ember ismerő duma művész? XD. OMG! Jól van. Oké. S mi van, ha a volt exéről töltött fel képek? Brooooo. Realy?
2024. jún. 16. 11:40
 19/41 anonim ***** válasza:
69%
Folytatás... Még a végén az lesz, hogy mégsem szakít a már nem is létező exével, mert kibékültek. De azért jó volt veled. Jöhet a következő páciens. :)
2024. jún. 16. 11:43
 20/41 A kérdező kommentje:

Nem értem. Most miért baj ha tetováló?

Igen az, művészeti iskolába járt, okos, értelmes.

A képek részt nem értem, mire célzol.

2024. jún. 16. 11:44
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!