Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki sokáig nem tud találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulcsando kérdése:

Aki sokáig nem tud találni magának nőt az meleg lesz?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy sajnos nekem sose volt jó kapcsolatom az emberekkel mindig meghúzódtam és a háttérben voltam. Sajnos hagytam is mert azt hittem hogy igazuk van és mire feleszméltem tényleg olyanok lettek az emberek mint amilyennek képzeltem őket meg egy lányba bele is rokkantam mert túlságosan meg akartam felelni neki és végül kiugrottam az első emeletről a bátyám elől mert rám zárta az ajtót ahelyett hogy a lányhoz mentem volna az nap. Szerencsére nem bénultam le a hátam lett kicsit gyengébb viszont azóta érzéketlen lett a farkam és úgy érzem hogy kicsit b-sex lettem meg a-sexuális egyszerre . Hogyan tudnék újra egészséges lenni vagy ez még nem olyan nagy vesztesség ? Bár egyre jobban érzem hogy mennyire is a szerelemről szól az élet sajnos.

2024. jún. 9. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszem. Az egy betegség. (tudom, sokan mindjárt támadnak hogy én vagyok a beteg, de válaszoltam egy kérdésre, és azt írtam amit valójában gondolok.)
2024. jún. 9. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy lesz. Meleggé nem csak úgy ni válik az ember. Én sem egyik napról a másikra lettem biszexuális, már gyerekként érdekeltek a fiúk és a lányok is.
2024. jún. 9. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Igen, nyilvántartásba is veszik.
2024. jún. 9. 11:01
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Miért válna azzá? Nem is értem a kérdést. Ennek semmi köze ehhez.
2024. jún. 9. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem meleg lesz, hanem varázslóvá válik
2024. jún. 9. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Melegnek születni kell.
2024. jún. 9. 12:00
 7/8 anonim válasza:
Hú b+.
2024. jún. 9. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez így működik. Hopp, meleg lesz.... 🤦
2024. jún. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!