Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a szex, miért szép,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a szex, miért szép, és miért csinálják az emberek?

Figyelt kérdés
Általában napközben este éjszaka szoktak az emberek szexelni?
2024. jún. 6. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor csak lehet
2024. jún. 6. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó? Qrva jó megfelelő emberrel. Az orgazmus meg isteni.
2024. jún. 6. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez komoly kérdés?

Ez egy ösztönös vágy a legtöbb emberben.

2024. jún. 6. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert hajt az ösztön, a szerelem, vonzalom szaporodás miatt létezik.
2024. jún. 6. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván aki szeretne gyereket, annak alapvető szükséges lépés, de ettől függetlenül egyszerűen jó érzés, mint amikor hallgatsz egy jó dalt vagy eszel egy finomat. Ha pedig valódi szerelem van a partnered és te közötted, akkor ez az egyik legérzékibb módja a kimutatásnak.
2024. jún. 6. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Miért jó: fizikailag jó, mint mikor éhes vagy és eszel, egy űrt tölt be, amit másképp nem lehet. Egy jó szex néha tényleg "megvakar ott, ahol máshogy nem tudod". Orgazmusra képes embernek mondjuk ezt nem kell magyarázni, egyszerűen jó. Mint valakinek egy masszázs vagy egy bármilyen, számára kielégítő és jóleső fizikai tevékenység.

Miért szép: nem tudom, szerintem alapvetően a szexet nem nézni jó :D Gondolom ha szerelmesek a résztvevők, akkor a szeretkezés, mint olyan, egy nagyon intim és érzelmi tevékenység, amit eszmei szinten lehet szépnek tartani, még ha a valósága nem is túlzottan esztétikus. Kb mint a gyerekszülés, az élet csodája, a gyerek születése gyönyörű dolog, elméletben, gyakorlatban azonban egy véres, büdös, kicsit sem túl szép dolog. Két gyereket szültem, egyik sem azért szép élmény/emlék, mert a tükörben néztem magam premier plánban és annyira jó látvány lettem volna közben :D

Miért csinálják az emberek: mert jó, mert gyerekcsináláshoz ez kell, mert a fent említettek.

Mindenki akkor szexel, amikor éppen ideje, kedve, lehetősége van. Nem hinném, hogy lehet ebből átlagot mondani. Mikor-hogy.

2024. jún. 6. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Nekem csak az intimitás miatt. A párom szeret imád ölel bújik csókol, bennem is van, maxon "birtokol". Nekem kb semmi másért nem jó. Nem birom keverni az orgazmussal, a másik oldala nekem olyan mintha maszturbálnék egy pasin. Nem nyújt "élményt".
2024. jún. 6. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezö. Te egy tanulo fázisban levö gépember vagy?
2024. jún. 6. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem jó és főleg nem szép. Azért csinálják mert ez van a köztudatban hogy ezt csinálni kell. A férfiak meg ettől érzik magukat menőnek
2024. jún. 6. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szerteágazó hozzászólásokat.8. válaszolónak válaszolom 69. évemben vagyok. Valamikor én is voltam fiatal, na és mindenki, aki élt halt a szexért, szerintem ez így van rendjén. A 9. válaszolónak,nem csak a férfiak érzik magukat menőnek, ugyanúgy a nők is, annak érzik magukat. Ahogy az ember kezd öregedni fokozatosan távolodik a szextől, majd aztán eljönnek azok a pillanatok amikor egyszer csak azt veszik észre,hogy egyáltalán nem érdekli a szex őket, csak a tiszteletből élnek egymásnak, eljönnek azok az idők amikor csak maguknak élnek, és nincs egy simogatás sem mert annyira közömbösek lettek. Tehát röviden így zajlik az ember élete, férfiak és nők egyformán.
2024. jún. 7. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!